Przemysław Suszek Posted January 20 Share Posted January 20 Cześć, Udostępniam moduł, który pozwoli Państwo na przetłumaczenie produktów, kategorii w Państwa sklepie. Moduł wykorzystuje usługę Google translate. Zachęcam do pobierania ze strony: Moduł tłumacz dla Prestashop Link to comment Share on other sites More sharing options...
thn_ Posted March 20 Share Posted March 20 (edited) On 1/20/2024 at 6:48 PM, Przemysław Suszek said: Cześć, Udostępniam moduł, który pozwoli Państwo na przetłumaczenie produktów, kategorii w Państwa sklepie. Moduł wykorzystuje usługę Google translate. Zachęcam do pobierania ze strony: Moduł tłumacz dla Prestashop Pobrałem i zainstalowałem moduł, pozyskałem API jako Translation API Agent, skopiowałem klucz do konfiguracji modułu, próbując tłumaczyć cokolwiek moduł wykasowuje treść z języka docelowego. Wybrałem dobre API? Co może powodować takie zachowanie? EDIT: sprawdziłem też klucz API jako Translation API Administrator, to samo, zamiast tłumaczyć moduł czyści wszystkie pola. PS 1.7.8.5 Edited March 20 by thn_ (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemysław Suszek Posted March 20 Author Share Posted March 20 Proszę o kontakt na email albo poprzez profil. Widzę dwie rzeczy. 1. W google API jest wprowadzona konfiguracja która nie pozwala na tłumaczenie. 2. W module nie ma weryfikacji, że w przypadku pustych danych zaniechaj aktualizacji. Przemysław Suszek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts