Koliba Posted January 15, 2024 Share Posted January 15, 2024 NA WSTĘPIE ZAZNACZĘ ŻE MAŁO WIEM NA TEMAT PRESTY Witam mam prośbę jak mogę usunąć ten pasek wyszukiwania obok slajdera ? Totalnie nie wiem jak się za to zabraćwysyłam również jak to wygląda w stylizacji Link to comment Share on other sites More sharing options...
1 krzysiek_web Posted January 15, 2024 Share Posted January 15, 2024 Nie jestem w stanie Ci powiedzieć bo już dawno nie używam podanego rozwiązania. Tutaj jest krótkie FAQ. Znajdź nazwę swojego szablonu, następnie bez problemu można znaleźć moduł odpowiedzialny za daną sekcję w liście "Layout Structure". https://www.leotheme.com/support/prestashop-17x-guides.html 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted January 15, 2024 Share Posted January 15, 2024 W starszych wersjach modułu wyszukiwania wygląd paska był brany z katalogu szablonu teraz jest on brany z głównego katalogu modułu więc najlepiej jest usunąć ten z katalogu szablonu który psuje wygląd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Koliba Posted January 15, 2024 Author Share Posted January 15, 2024 29 minutes ago, endriu107 said: W starszych wersjach modułu wyszukiwania wygląd paska był brany z katalogu szablonu teraz jest on brany z głównego katalogu modułu więc najlepiej jest usunąć ten z katalogu szablonu który psuje wygląd. czy możesz powiedzieć mi gdzie to się znajduję ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 krzysiek_web Posted January 15, 2024 Share Posted January 15, 2024 Z tego co widać to raczej szablon od leotheme. Sprawdź moduł menu (leomegamenu czy coś w tym stylu) z tego co pamiętam dawno temu to właśnie tam można było włączać i wyłączać dodatkową wyszukiwarkę przy menu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted January 15, 2024 Share Posted January 15, 2024 Na początku zrozumiałem że chcesz poprawić jego wygląd a nie usunąć. Jeśli chcesz go wyłączyć w danym miejscu to tak jak kolega wyżej wspomniał szukaj w modułach od leo ewentualnie w zakładce pozycje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Koliba Posted January 15, 2024 Author Share Posted January 15, 2024 tak tak ja chce wyłączyć tą ,,szarą" wyszukiwarkę pod menu bo w prawnym górnym rogu już jedną posiadam i tak ona jest od leo Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 krzysiek_web Posted January 15, 2024 Share Posted January 15, 2024 (edited) Sekcja z modułami. Z Twojego screena przejdź 2x na opcję moduły i wpisz w wyszukiwarce nad listą (+/- na środku ekranu nad listą modułów powinna być wyszukiwarka) słowo "leo" wtedy sklep wyszuka moduły od podanej firmy i tam pewnie znajdziesz moduł od menu. Edited January 15, 2024 by krzysiek_web (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Koliba Posted January 15, 2024 Author Share Posted January 15, 2024 25 minutes ago, krzysiek_web said: Z tego co widać to raczej szablon od leotheme. Sprawdź moduł menu (leomegamenu czy coś w tym stylu) z tego co pamiętam dawno temu to właśnie tam można było włączać i wyłączać dodatkową wyszukiwarkę przy menu. Czy to będzie tutaj??? 14 minutes ago, Koliba said: tak tak ja chce wyłączyć tą ,,szarą" wyszukiwarkę pod menu bo w prawnym górnym rogu już jedną posiadam i tak ona jest od leo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Koliba
NA WSTĘPIE ZAZNACZĘ ŻE MAŁO WIEM NA TEMAT PRESTY
Witam mam prośbę jak mogę usunąć ten pasek wyszukiwania obok slajdera ?
Totalnie nie wiem jak się za to zabrać
wysyłam również jak to wygląda w stylizacji
8 answers to this question
Recommended Posts