endriu107 Posted December 1, 2023 Share Posted December 1, 2023 W ostatnim czasie coraz częściej słychać o fałszywych kontach których imię lub nazwisko wygląda np. tak: lub tak: Moduł blokuje użytkowników których imię i nazwisko jest identyczne tak jak widzimy to na pierwszym screenie, oraz blokuje użytkowników jeśli pisownia ich imienia lub nazwiska odbiega od standardowych konwenansów, czyli jeśli przeplatają się w znacznym stopniu małe i duże litery. Blokada jest na etapie przed utworzeniem konta, a nie po utworzeniu jak to ma np. w przypadku modułów walidujących adres email więc w panelu nie pojawiają się wpisy. Moduł do pobrania w głównym wątku: Wszelkie opinie i pomysły na dodatkowe zabezpieczenia piszcie poniżej. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted December 19, 2023 Author Share Posted December 19, 2023 Informacyjny post że już 3 wersja modułu została opublikowana w oryginalnym poście. Jeśli korzystasz z pierwszej lub drugiej wersji to konieczne pobierz najnowszą żeby jeszcze bardziej chronić swój sklep. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slusek19 Posted June 23 Share Posted June 23 (edited) skąd można pobrać ten moduł? mam od kilku dni plagę na stronie i co godzinę nowe konto Edit 1: będzie to działać na wersji 1.7.1.2 ? Edit 2: Znalazłem i niestety nie działa na mojej wersji Edited June 23 by slusek19 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts