Witam,
Mam problem dodałem {widget name="contactform"} formularz kontaktowy do strony produktu. Wyświetla się w momencie gdy ilość produktu jest 0. Klient ma możliwość wtedy wysłania zapytania o dostępności i wycenie filtrów ( sklep z filtrami do maszyn ). Wszystko jest ok tylko po wciśnięciu wyślij nie wysyła mi maila tak jak w formularzu kontaktowym z informacją że wiadomość została wysłana. Natomiast przekierowywuje mnie do pustego koszyka zakupowego. Jak zmienić aby wysłał wiadomość tak jak to działa w formularzu kontaktowym.
<div class="product-add-to-cart"> {if !$configuration.is_catalog} <span class="control-label">{l s='Quantity' d='Shop.Theme.Catalog'}</span> {block name='product_quantity'} <div class="product-quantity clearfix"> <div class="qty"> <input type="text" name="qty" id="quantity_wanted" value="{$product.quantity_wanted}" class="input-group" min="{$product.minimal_quantity}" aria-label="{l s='Quantity' d='Shop.Theme.Actions'}" > </div> <div class="add"> <button class="btn btn-primary add-to-cart" data-button-action="add-to-cart" type="submit" {if !$product.add_to_cart_url} disabled {/if} > <i class="material-icons shopping-cart"></i> {l s='Add to cart' d='Shop.Theme.Actions'} </button> </div> </div> {/block} {block name='product_availability'} <span id="product-availability"> {if $product.show_availability && $product.availability_message} {if $product.availability == 'available'} <i class="material-icons product-available"></i> {elseif $product.availability == 'last_remaining_items'} <i class="material-icons product-last-items"></i> {else} </br>{widget name="contactform"}</br> <i class="material-icons product-unavailable"></i> {/if}{$product.availability_message} </br></br> <i class="material-icons product-unavailable"></i> {l s='Powyższa cena jest ceną z ostatniej dostawy ( z ostatniego dokumentu przyjmującego towar - może ulec zmianie przy kolejnej dostawie. ) '} </br></br> {/if} </span> {/block} {block name='product_minimal_quantity'} <p class="product-minimal-quantity"> {if $product.minimal_quantity > 1} {l s='The minimum purchase order quantity for the product is %quantity%.' d='Shop.Theme.Checkout' sprintf=['%quantity%' => $product.minimal_quantity] } {/if} </p> {/block} {/if} </div>