Jump to content

Edit History

Genç Moda

Genç Moda

ÇÖZÜLDÜ

Selamlar Arkadaşlar,

Hosting.com.tr firmasında cPanel kullanmaktayım. Prestashop uzun bir süredir kullanıyordum ve kendi çalışmalarım yedekli bir halde duruyor. Uzun bir zaman sonra temiz bir hosting ile Prestashop 8.1.1 güncel versiyonunu kurmayı istedim. Kurduktan sonra bir çeşit hata veriyor. Aşağıda detaylarını paylaşıyor olacağım. Desteklerinizi rica ediyorum. Teşekkürler.

DEV Mode kapalıyken panele giriş yapabiliyorum ama admin panelde herhangi bir menüye girmek istediğimde şu hata ile karşılaşmaktayım;

image.thumb.png.711f4a41344ba0bb2f7de18c487a3012.png 

config üzerinden DEV Mode aktifleştirdiğimde ise şu hata çıktılarını almaktayım;

image.thumb.png.3321f754ccc31ef8a0533e93e0ec6206.png

Invalid "it-IT" locale. şeklinde bir hata veriyor. 

2. defa hositng firması rehberliğinde temiz bir kurulum dahî gerçekleştirdim ancak sorun bu şekilde. Çözüm önerilerinizi bekliyorum.

Teşekkürler, iyi forumlar.

Prestashop sürümü 8.1.1.

Php Version 8.1 (Önerilen eklentilerin hepsi aktif)

Stok Tema aktif yeni kurulum yapıldı.

Windows işletim sistemi kullanıyorum Opera tarayıcı kullanmaktayım.

Herhangi bir ek modül yüklü değil.

Genç Moda

Genç Moda

Selamlar Arkadaşlar,

Hosting.com.tr firmasında cPanel kullanmaktayım. Prestashop uzun bir süredir kullanıyordum ve kendi çalışmalarım yedekli bir halde duruyor. Uzun bir zaman sonra temiz bir hosting ile Prestashop 8.1.1 güncel versiyonunu kurmayı istedim. Kurduktan sonra bir çeşit hata veriyor. Aşağıda detaylarını paylaşıyor olacağım. Desteklerinizi rica ediyorum. Teşekkürler.

DEV Mode kapalıyken panele giriş yapabiliyorum ama admin panelde herhangi bir menüye girmek istediğimde şu hata ile karşılaşmaktayım;

image.thumb.png.711f4a41344ba0bb2f7de18c487a3012.png 

config üzerinden DEV Mode aktifleştirdiğimde ise şu hata çıktılarını almaktayım;

image.thumb.png.3321f754ccc31ef8a0533e93e0ec6206.png

Invalid "it-IT" locale. şeklinde bir hata veriyor. 

2. defa hositng firması rehberliğinde temiz bir kurulum dahî gerçekleştirdim ancak sorun bu şekilde. Çözüm önerilerinizi bekliyorum.

Teşekkürler, iyi forumlar.

Prestashop sürümü 8.1.1.

Php Version 8.1 (Önerilen eklentilerin hepsi aktif)

Stok Tema aktif yeni kurulum yapıldı.

Windows işletim sistemi kullanıyorum Opera tarayıcı kullanmaktayım.

Herhangi bir ek modül yüklü değil.

• Create New...