Jump to content

Edit History

sylwekb

sylwekb

Witam

Mam ustawione kody rabatowe przy minimalnym zakupie za 200 zł w koszyku jest upust 10%, mam dodatkowo na kategorie promocje ustawione reguły cenowe katalogu i są w nich produkty z przekreśloną ceną. Nie mogę znaleźć opcji żeby nie łączyły się obydwa upusty dla tej kategorii. Brakuje opcji wykluczenia kategorii produktów z kuponu rabatowego. Czy to jest możliwe czy muszą się łączyć obydwa upusty? Jeśli można aby się nie łączyły to w którym miejscu to można ustawić?

sylwekb

sylwekb

Witam

Mam ustawione kody rabatowe przy minimalnym zakupie za 200 zł w koszyku jest upust 10%, mam dodatkowo na kategorie promocje ustawione reguły cenowe katalogu i są w nich produkty z przekreśloną ceną. Nie mogę znaleźć opcji żeby nie łączyły się obydwa upusty dla tego katalogu. Czy to jest możliwe czy muszą się łączyć obydwa upusty? Jeśli można aby się nie łączyły to w którym miejscu to można ustawić?

sylwekb

sylwekb

Witam

Mam ustawione kody rabatowe przy minimalnym zakupie za 200 zł w koszyku jest upust 10%, mam dodatkowo na kategorie promocje ustawione reguły cenowe katalogu i są w nich produkty z przekreśloną ceną. Nie mogę znaleźć opcji żeby nie łączyły się obydwa upusty dla tego katalogu. Czy to jest możliwe czy muszą się łączyć obydwa upusty?

• Create New...