pawel2 Posted October 10, 2023 Share Posted October 10, 2023 witam. Interesuje mnie w jaki sposób dodajecie produkty do swojego sklepu. Ja na dzień dzisiejszy dodaje każdy produkt pojedyńczo przez Panel administracyjny. Szukam metody na szybsze dodawanie bo coraz więcej produktów czeka w kolejce... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ComGrafPL Posted October 10, 2023 Share Posted October 10, 2023 Zależnie od produktu. Można kopiować i zmienić atrybuty, cechy etc. Szybkiego sposobu nie ma, jeśli robisz to ręcznie. Możesz mieć jeden produkt, skopiować go 10 razy i np. użyć jakiegoś modułu do masowej edycji. Ale czy to aż tak bardzo przyspieszy proces. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 juanrojas Posted October 10, 2023 Share Posted October 10, 2023 Spójrz na storecommander, aby sprawdzić, czy pomaga w Twoim zadaniu, możesz wypróbować go przez 15 dni za darmo, pobierz tutaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
pawel2
witam. Interesuje mnie w jaki sposób dodajecie produkty do swojego sklepu. Ja na dzień dzisiejszy dodaje każdy produkt pojedyńczo przez Panel administracyjny. Szukam metody na szybsze dodawanie bo coraz więcej produktów czeka w kolejce...
2 answers to this question
Recommended Posts