DavidM Posted May 6, 2011 Share Posted May 6, 2011 Dobrý den, chci Vás poprosit o radu.V souboru header.tpl si nastavuji podmínku:{if $cookie->isLogged()} nebo {if $Logged} (fungují oba zápisy)zápis s jiným .css souborem {else}standartní soubor css{/if}Ale potřeboval bych to specifikovat ještě na skupiny zákazníků.Pokud je zákazník přihlášen a současně je přihlášen jako skupina "xxx". Tzn. Pokud se přihlásí zákazník v defaulní skupině nebo není přihlášen, vzhled zůstane stejný.Pokud se zákazník přihlásí jako velkoodběratel skupina "YYY"vzhled se změní.Může mi prosím někdo poradit jak zapsat tu podmínku. Peru se s tím už dost dlouho. Nejsem moc znalí v kodování.Kolik by mě to stálo??? Zaplatím, pokud to bude rozumná částka.Moc děkuji za pomocDavid Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavidM Posted May 7, 2011 Author Share Posted May 7, 2011 Tak jestli to chápu správně, tak bych potřeboval v souboru header.tpl podmínku pro ID skupiny: asi $id_group.Ta se ale v souboru header.tpl nevyskytuje. Jediná podmínka na základě cookie je $cookie->id_customer.Takže by to asi chtělo na základě proměnných, které jsou k dipozici získat z databáze číslo skupiny a pak už by to šlo.Ale jak to udělat...........???Prosím zkušenější. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maria_M Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 ja by som tiez chcela oddelit velkoobchod od klasickeho eshopu.Rozmyslam ze na subdomene velkoobchod.eshop.sk naistalujem dalsiu verziu Presty ktora bude mat nastavenu databazu z eshopu na hlavenej domene www.eshop.sk. Len sablona bude mat ine farby. A taktiez obrazky sa budu brat z adresara www.eshop.sk/img a nie velkoobchod.eshop.sk/imgMohlo by to tak fungovat, nie ? Alebo mate niekto lepsie riesnie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavidM Posted May 9, 2011 Author Share Posted May 9, 2011 Vážně nikdo neporadí jak dostat (definovat, zapsat) proměnnou $id_default_group (defaultní skupina přihlašeného)zákazníka do souboru header.tpl?Tím by to asi bylo vyřešené......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter_m Posted August 14, 2011 Share Posted August 14, 2011 podarilo sa ti to uz vyriest ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavidM Posted August 19, 2011 Author Share Posted August 19, 2011 Nepodařilo, něco jsem našel na francouzském fóru, ale nefungovalo mi to (spíš jsem si neporadil s překladem) :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maria_M Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 daj link na tu temu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maria_M Posted September 7, 2011 Share Posted September 7, 2011 nasla som nejaky kod if (isset($_GET['id_category']) AND $GET['id_category'] == 2) define('_THEME_NAME_', 'category2'); if (isset($_GET['id_category']) AND $GET['id_category'] == 3) define('_THEME_NAME_', 'category3'); + tu je modul na prepinanie tem 'on fly' http://www.prestasho...eme-a-la-volee/ mozno by z toho niekto z profikov vedel nieco vymysliet Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter_m Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 Prepinanie tem pre rozne skupiny - vyriesene Ak ma niekto zaujem tak napiste PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts