Salut,
Recent am facut update la PS 1.7.8.10 (inainte eram pe 1.7.7.6) si implicit s-a actualizat si modulul ps_emailalerts la ultima versiune 2.4.2
Problema cu care ma confrunt este ca acum se trimit 2 emailuri atunci cand vine o comanda noua in magazin.
Se trimite mailul clasic de confirmare comanda, si inca unul creat de mine, din setari comanda -> stadii. Culmea e ca stadiul asta e creat de mine si il folosesc doar pt. clientii care isi refuza coletele si nu le ridica de la curier.
Nu inteleg de ce modulul alege sa trimita si mail cu stadiul asta, si mai mult de atat nu inteleg de unde isi alege ID-ul stadiului pe care il trimite atunci cand se fac comenzi noi in site. Nu vad nicaieri nici o setare de unde pot alege ID-urile pt. mailurile pe care le trimite la comenzi noi.
La stadiul de colet refuzat nu am nici o setare decat sa trimita un mail clientilor.
Acum clientii care plaseaza comenzi noi pe site primesc automat si mail de colet refuzat si nu e bine deloc
In admin pe pagina comenzii nici macar nu apare stadiul de "In procesare", il am doar pe cel de "colet refuzat"