franekwax Posted October 5, 2023 Share Posted October 5, 2023 (edited) Dzień dobry Presta 1.6.1.23 Mam problem z Nieprawidłowa liczba zmiennoprzecinkowa we właściwości "price" problem występuje w kategoriach i stronie startowej , tam gdzie są wyświetlane zbiorczo produkty, czyli chyba w pliku product-list.tpl Problem nie występuje na kartach produktu. Pamiętam że kiedyś dawno temu modyfikowałem kod odpowiedzialny za to ale nie jestem w stanie przypomnieć sobie który to był plik. Moje pytanie brzmi czy gdybym podmienił plik na nie modyfikowany wszystko by wróciło do normy ? i który plik jest odpowiedzialny za to ? dziękuję za podpowiedzi. Edited October 5, 2023 by franekwax (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 franekwax Posted October 6, 2023 Author Share Posted October 6, 2023 Temat do zamknięcia, naprawione. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 marcin9913 Posted June 19 Share Posted June 19 On 10/6/2023 at 5:34 PM, franekwax said: Temat do zamknięcia, naprawione. Możesz podać rozwiazanie problemu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
franekwax
Dzień dobry
Presta 1.6.1.23
Mam problem z Nieprawidłowa liczba zmiennoprzecinkowa we właściwości "price"
problem występuje w kategoriach i stronie startowej , tam gdzie są wyświetlane zbiorczo produkty,
czyli chyba w pliku product-list.tpl
Problem nie występuje na kartach produktu.
Pamiętam że kiedyś dawno temu modyfikowałem kod odpowiedzialny za to
ale nie jestem w stanie przypomnieć sobie który to był plik.
Moje pytanie brzmi czy gdybym podmienił plik na nie modyfikowany
wszystko by wróciło do normy ?
i który plik jest odpowiedzialny za to ?
dziękuję za podpowiedzi.
2 answers to this question
Recommended Posts