Reeder Posted September 29, 2023 Share Posted September 29, 2023 Dobrý den, je možné v mapě stránek (Prestashop 1.7.8.6) odstranit/schovat odkaz na "Naše prodejny"? Nikde v administraci jsem nenašel možnost editovat tuto stránku či blok těchto odkazů. Velice děkuji za vaši pomoc a přeji hezký den 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps8modules Posted September 29, 2023 Share Posted September 29, 2023 (edited) Ahoj. V levém menu administrace => Vzhled => Seznam odkazů (nebo Moduly => modul "Seznam odkazů") Sekce => Naše společnost Edited September 29, 2023 by ps8moduly.cz (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reeder Posted September 29, 2023 Author Share Posted September 29, 2023 Ahoj, toto nastavuje seznam odkazů v patičce shopu, já potřebuji editovat seznam odkazů (sloupec "Stránky") v mapě stránek (v sitemapě). Je možné, že to nastavuje nějaký modul? PS: mám tuto PS 1.7 instalovanou jako zkrácenou verzi (basic), tak bych si když tak daný modul doinstaloval. Moc děkuju za pomoc. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps8modules Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 Ahoj, chápu. Žádný modul na to není. V takovém případě se buď upravuje přímo kontroler ./controllers/front/SitemapController.php nebo sitemap.tpl ve složce šablony vzhledu ./themes/tvoje téma/templates/cms/sitemap.tpl 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reeder Posted September 30, 2023 Author Share Posted September 30, 2023 V *.tpl souboru jsem to hledal, ale tam je foreach šablona pro všechny 4 sloupce sitemapy, a tak jsem to ještě před tímto dotazem hledal i v databázi, ale tam jsem taky nic nenašel... A v controlleru jsem uspěl, takže moc děkuju za velkou pomoc. Ve fci getPagesLinks() je výpis tvorby odkazů a tak jsem tu s prodejnami jen zakomentoval a odkaz na Prodejny je fuč. Mockrát díky za pomoc. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts