sylwekb Posted September 14, 2023 Share Posted September 14, 2023 Witam Czy jest jakiś moduł dla Prestashop 1,7 z wybranymi przez siebie produktami na stronie głównej? Chodzi o to, że zaznaczam wybrane przez siebie produkty w odpowiedniej kolejności i pokazują się w miejsce modułu najczęściej kupowanych. Chciałbym wstawić w miejsce najczęściej kupowanych ponieważ ten moduł działa dziwnie mimo, że statusy zamówień mam jako wysłane te produkty się nie zmieniają, a wiem, że zupełnie inne produkty są najczęściej kupowane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ComGrafPL Posted September 14, 2023 Share Posted September 14, 2023 Kilka znajdziesz tutaj: https://addons.prestashop.com/en/461-sliders-galleries Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted September 14, 2023 Share Posted September 14, 2023 Moduł polecanych produktów tak działa, masz go w standardzie za darmo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sylwekb Posted September 14, 2023 Author Share Posted September 14, 2023 Wiem, mam go opublikowanego ale bym chciał pod spodem drugi taki sam ale żeby pokazywał produkty z innej kategorii przypiętego zamiast tego Najczęściej kupowane. Czy można przypiąć na home 2 takie same moduły polecane produkty ale z przypisanymi różnymi kategoriami? Może się nazywać najczęściej kupowane ale chodzi o to aby można było wpływać na to co się wyświetla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted September 14, 2023 Share Posted September 14, 2023 Możesz poszukać podobny moduł w sieci, może się uda za darmo lub sklonować ten ważne żeby zapisywał id kategorii w osobnym rekordzie wtedy będziesz mógł wybrać inna kategorię. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts