Tomi14 Posted September 2, 2023 Share Posted September 2, 2023 W swoich ofertach umieszczam link do produktu np taki: Stacja bramowa Vidos S2401-N Najwięcej czasu z przygotowaniem oferty zajmuje mi wyciągnięcie takiego linku (wejść w produkt, skopiować nazwę, wkleić w maila, wrócić na stronę, skopiować URL, wkleić w pole linku w mailu). Pomyślałem że jak by był jakiś przycisk typu "Udostępnij produkt" to bym mógł z niego korzystać i ułatwić sobie pracę. Czy kojarzy ktoś czy jest coś takiego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted September 2, 2023 Share Posted September 2, 2023 Kiedyś był taki dosyć popularny moduł sendtofriend który wysyłał emaila bezpośrednio z karty produktu. Problem był taki że spam boty używały go do swoich celów. Myślę że podobnych modułów z lepszymi zabezpieczeniami jest sporo dostępnych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
presta4you.com Posted September 3, 2023 Share Posted September 3, 2023 Możesz opisać jak dokładnie chciałbyś aby ten moduł działał? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts