Jump to content

Edit History

Marcin Stefaniak

Marcin Stefaniak

Cześć, 

Pozwolę sobie wtrącić się do tego stwierdzenia, że jestem w tym samym przekonaniu. 

Używam: 
Prestashop: 1.7.8.7
PHP: 7.4.30
MySQL: 8.0
Serwery: home.pl

Następna wersja Preste do nowej wersji (8.1.1). 
Przed całym uaktualnieniem aktualizacji wszystkich wtyczek o jakim zostałem poinformowany przez prestę. 

AutoUpgrade części kopii zapasowych bazy danych i plików. Po czym zobaczyłem błąd błędu ze wtyczką freshmaila. 
Od tamtej pory zaczęło się sypać błędami na stronie frontu i backendu. 

Obecnie przywrócono dane z autoupgradu oraz pliki i obecnie jestem w tym miejscu właśnie teraz. 

Edit:

Ciekawostka... 
Podmieniłem folder src na folder z wersji 1.7.8.0 i błąd znikł.

Marcin Stefaniak

Marcin Stefaniak

Cześć, 

Pozwolę sobie wtrącić się do tego wątku gdyż jestem w tym samym punkcie. 

Używam: 
Prestashop: 1.7.8.7
PHP: 7.4.30
MySQL: 8.0
Serwery: home.pl

Chciałem zaktualizować Preste do najnowszej wersji (8.1.1). 
Przed całym upgradem dokonałem aktualizacji wszystkich wtyczek o jakich zostałem poinformowany przez prestę. 

AutoUpgrade dokonał backupów bazy danych i plików. Po czym ujrzałem błąd związany ze wtyczką freshmaila. 
I od tamtej pory zaczęły się sypanie różnymi błędami na stronie frontu i backendu. 

Obecnie przywróciłem bazę danych z autoupgradu oraz pliki i obecnie jestem w tym oto właśnie miejscu. 

(1/1) FatalErrorException
Error: Class PrestaShopBundle\Form\Admin\Extension\ModifyAllShopsExtension contains 1 abstract method and must therefore be declared abstract or implement the remaining methods (Symfony\Component\Form\FormTypeExtensionInterface::getExtendedType)

in ModifyAllShopsExtension.php line 49

• Create New...