Iveta P Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 (edited) Zdravím, udělala jsem čistou instalaci Prestashop 1.8 do které chci migrovat eshop verze 1.7, přetáhla jsem kategorie a produkty. Obrázky produktů jsem nahrála do adresáře /img/p, vložila obsah tabulek Ps_product Ps_product_shop Ps_product_sale Ps_product_lang Ps_product_attribute Ps_product_attribute_shop Ps_product_attribute_image Ps_product_attribute_combination Ps_attribute Ps_attribute_group Ps_attribute_group_lang Ps_attribute_group_shop Ps_attribute_lang Ps_attribute_shop a tabulek ps_images, ps_images_lang, ps_images_shop následně nechala regenerovat miniatury a dle rad na internetu opětovně vypnula a povolila SSL, zase vyčistila mezipaměť a nechala přegenerovat obrázky, ale stále nic. Zapomněla jsem na něco, nebo napadá vás, čím to může být? Děkuji moc. PS: Všimla jsem si, že u produktů je cesta k obrázku ..../img/p/cs-default-home_default.jpg u všech.... Edited July 21, 2023 by Iveta P (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
juanrojas Posted July 22, 2023 Share Posted July 22, 2023 ahoj, zkuste deaktivovat a aktivovat přátelské adresy URL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iveta P Posted July 23, 2023 Author Share Posted July 23, 2023 23 hours ago, juanrojas said: ahoj, zkuste deaktivovat a aktivovat přátelské adresy URL Ahoj, díky, zkusila jsem, ale bohužel nepomohlo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts