Los_Milos Posted May 30, 2023 Share Posted May 30, 2023 Witam, mam pytanie odnośnie zmiany ułożenia tekstu cech w filtrowaniu. Obecnie wygląda to u nas tak, że nazwa wartości cechy znajduje się poniżej checkboxa. Jak mogę to zmienić, żeby ułożenie było jak w ustawieniach domyślnych, czyli tekst na prawo od checkboxa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
1 endriu107 Posted May 31, 2023 Share Posted May 31, 2023 Można to zrobić na kilka sposobów np. w pliku custom.css szablonu dodaj ten kod: #search_filters .facet .facet-label a { float: right; } lub ten kod: #left_column .facet_filter_item_li .search-link { display: inline; } Po zmianach wyczyść pamięć podręczną. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted May 30, 2023 Share Posted May 30, 2023 Zmiany muszą być na poziome css, natomiast nie jestem w stanie wywnioskować ze zdjęcia jakie te zmiany powinny być. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Los_Milos Posted May 31, 2023 Author Share Posted May 31, 2023 Podaję link do strony: https://polskieregaly.pl/47-sloiki Czy źródło strony w tym przypadku wystarczy? Bardzo chętnie poznam jakie informacje są potrzebne do zgłoszenia w takich sytuacjach. Wersja Presty 1.7.7.3 Szablon epresta Wersja 4.2.6 Designed by St-themes Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Los_Milos
Witam,
mam pytanie odnośnie zmiany ułożenia tekstu cech w filtrowaniu. Obecnie wygląda to u nas tak, że nazwa wartości cechy znajduje się poniżej checkboxa.
Jak mogę to zmienić, żeby ułożenie było jak w ustawieniach domyślnych, czyli tekst na prawo od checkboxa?
3 answers to this question
Recommended Posts