kazek445 Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 Hej, Mam takie pytanko, Jak zmienić szerokość tych kolumn w koszyku zakupowym ? Który Plik jest odpowiedzialny za to? Bo nie mogę znaleźć Wersja Presty 1.6.1.18 Z góry dziękuje i pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 Prawdopodobnie plik typu order-carrier.tpl lub o podobnej nazwie jest odpowiedzialny za renderowanie tego widoku a szerokość często można zmienić w css tu chyba najlepiej w pliku global.css. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazek445 Posted May 30, 2023 Author Share Posted May 30, 2023 On 5/26/2023 at 4:44 PM, endriu107 said: Prawdopodobnie plik typu order-carrier.tpl lub o podobnej nazwie jest odpowiedzialny za renderowanie tego widoku a szerokość często można zmienić w css tu chyba najlepiej w pliku global.css. Witam, Dziękuje bardzo Już wiem w których plikach to zmieniać Mam jeszcze jedno pytanko jak zrobić żeby te pozycje były w pionie obok siebie a nie w poziomie ? Próbowałem zrobić lecz mi się nie udało Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazek445 Posted May 30, 2023 Author Share Posted May 30, 2023 On 5/26/2023 at 4:44 PM, endriu107 said: Prawdopodobnie plik typu order-carrier.tpl lub o podobnej nazwie jest odpowiedzialny za renderowanie tego widoku a szerokość często można zmienić w css tu chyba najlepiej w pliku global.css. Szerokość zmieniłem, ale nie potrafię wywalić tej tabeli w poziomie i zrobić ją w pionie Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
atomek Posted May 30, 2023 Share Posted May 30, 2023 Spróbuj w ten sposób, dodaj do arkusza css: .delivery_option table.resume tr { display: flex; flex-direction: column; } Jak masz inne klasy w szablonie to trzeba będzie dostosować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazek445 Posted May 30, 2023 Author Share Posted May 30, 2023 Niestety mi się rozjechało Strona sruby24.pl (koszyk zakupowy) 8 minutes ago, atomek said: Spróbuj w ten sposób, dodaj do arkusza css: .delivery_option table.resume tr { display: flex; flex-direction: column; } Jak masz inne klasy w szablonie to trzeba będzie dostosować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atomek Posted May 30, 2023 Share Posted May 30, 2023 Dodaj to wszystko do css .delivery_option table.resume tr { display: flex; flex-direction: column; } .delivery_option table.resume tr > td { flex-basis: 100%; width: auto !important; } .delivery_option table.resume tr > td.delivery_option_logo { text-align: center; } tak to będzie wyglądać Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazek445 Posted May 30, 2023 Author Share Posted May 30, 2023 (edited) Sorki że pytam a jak zrobić żeby wyglądało mniej więcej to tak ? Bo drugą cześć (prawą) bym wykorzystał na coś innego W paincie przerobiłem Dziękuje Pozdrawiam Edited May 30, 2023 by kazek445 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazek445 Posted May 30, 2023 Author Share Posted May 30, 2023 Kropki by były wtedy u góry, nad ikonką Link to comment Share on other sites More sharing options...
atomek Posted May 30, 2023 Share Posted May 30, 2023 @media(min-width: 768px) { .delivery_options_address { /* tu mozesz ustawić szerokości kontenra, np width: 50%; */ /* z prawej strony będzie jeszcze miejsce */ } .delivery_options { display: flex; gap: 1.5rem; } .delivery_option { flex-basis: 33%; } } .delivery_option table.resume tr { display: flex; flex-direction: column; } .delivery_option table.resume tr > td { flex-basis: 100%; width: auto !important; } .delivery_option table.resume tr > td.delivery_option_logo { text-align: center; } Tak to może wyglądać, nie wiem jaki masz dalszy pomysł na przerobienie tego. Miłej zabawy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazek445 Posted May 31, 2023 Author Share Posted May 31, 2023 Dziękuje Dzięki Tobie zrobiłem tak jak chciałem Sorki że tak pytam Mam pytanko Jak zrobić żeby te tabelki były równe tzn wysokość żeby była taka sama ? I czy da się żeby ,,zostaw wiadomość było po prawej stronie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts