darteye Posted May 11, 2023 Share Posted May 11, 2023 Próbowałem już chyba wszystkiego i nie ma możliwości edycji lub usunięcia linku "© 2023 - Oprogramowanie e-sklepu od PrestaShop™" ze stopki. Były zmiany w /themes/classic/templates/_partials/footer.tpl ale zero reakcji, cache przeglądarki usuwane, wymuszanie odświeżania ctrl+F5 sprawdzałem też tłumaczenia, ale tam wyszukiwarka nie znajduje takiego zwrotu najlepiej chciałbym wstawić swój link z przekierowaniem na określoną stronę Link to comment Share on other sites More sharing options...
1 endriu107 Posted May 12, 2023 Share Posted May 12, 2023 Czy poza cache przeglądarki była czyszczona pamięć podręczna sklepu? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 darteye Posted May 12, 2023 Author Share Posted May 12, 2023 10 hours ago, endriu107 said: Czy poza cache przeglądarki była czyszczona pamięć podręczna sklepu? Chyba za długą przerwę miałem od Presty... masz rację, wyczyściłem pamięć podręczną i widać zmiany, dziękuję bardzo za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
darteye
Próbowałem już chyba wszystkiego i nie ma możliwości edycji lub usunięcia linku "© 2023 - Oprogramowanie e-sklepu od PrestaShop™" ze stopki.
Były zmiany w /themes/classic/templates/_partials/footer.tpl
ale zero reakcji, cache przeglądarki usuwane, wymuszanie odświeżania ctrl+F5
sprawdzałem też tłumaczenia, ale tam wyszukiwarka nie znajduje takiego zwrotu
najlepiej chciałbym wstawić swój link z przekierowaniem na określoną stronę
2 answers to this question
Recommended Posts