maride8 Posted May 1, 2023 Share Posted May 1, 2023 Mam nadziej, ze ktos mi pomoze , po migracji z Presta 1.6 do 1.7 mam problem z zapisywaniem zmian w karcie produktow, co innego jest w zapleczu, co innego wyswietla sie w sklepie To samo jest ze zmianami w kategoriach, co innego na zapleczu, co innego sie wyswietla, czesc tekstu sie aktualizuje ale zdjecia nie. Cache na zapleczu bylo czyszczone, cache przegladarki tez i nic sie nie zmienia Jest tez inna dziwna sprawa , w Google strona wyswietla sie poprawnie , a w Bing wyswietla sie prawie surowy szablon strony bez nowych banerow https://haberdasheryandfabric.com/ Mam nadzieje ze znajdzie sie jakas dobra dusza , ktora pomoze Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted May 1, 2023 Share Posted May 1, 2023 Z tego co widzę to masz aktywne dwa języki English i English GB być może zmiany nanosisz w jednym a oglądasz w drugim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maride8 Posted May 1, 2023 Author Share Posted May 1, 2023 Dzieki za odpowiedz, tak to byla przyczyna tego zamieszania. Przede wszystkim musi byc ten sam jezyk backoffice i jezyk glowny. A ja mialam opisy produktow w GB a jezyk backoffice w EN . Niestety nie moge wylaczyc EN, nawet jak mam ustawiony GB jako jezyk glowny i wylacze jezyk EN, to znikaja kategorie, opcje wysylki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts