Dzień dobry. Jestem na preście 1.7. Niestety kiedy zamówienie się tworzy nie pojawia się produkt, tylko cena. Zamówienia zapłacone przez przelewy24. A właścicielka musi dzwonić do klienta niepotrzebnie. Mam najnowszą wersję wtyczki z oficjalnej strony. Dodam, że dzień wcześniej inne zamówienie pojawiło się z produktem. Miał ktoś podobny problem lub wie czego szukać? Nie wiem czy to wina wtyczki przelewy24, czy sklepu. Wolałbym uniknąć one-click update.
Dodam jeszcze, że hosting to ten nieszczęsny Home.pl, ale tam raczej problemy rozwiązałem.
EDIT: Wtyczka nie ma z tym nic wspólnego. Podczas tworzenia zamówienia pokazuje się err 405.
Question
bucik
Dzień dobry. Jestem na preście 1.7. Niestety kiedy zamówienie się tworzy nie pojawia się produkt, tylko cena.
Zamówienia zapłacone przez przelewy24. A właścicielka musi dzwonić do klienta niepotrzebnie. Mam najnowszą wersję wtyczki z oficjalnej strony.Dodam, że dzień wcześniej inne zamówienie pojawiło się z produktem. Miał ktoś podobny problem lub wie czego szukać?Nie wiem czy to wina wtyczki przelewy24, czy sklepu. Wolałbym uniknąć one-click update.Dodam jeszcze, że hosting to ten nieszczęsny Home.pl, ale tam raczej problemy rozwiązałem.
EDIT: Wtyczka nie ma z tym nic wspólnego. Podczas tworzenia zamówienia pokazuje się err 405.
New information (see edit history)
0 answers to this question
Recommended Posts