hrst Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 Zdravím. Po upgrade z PS 1.7.6.2 na 1.7.8.8 se nezobrazuje datum, platební metoda a částka v detailu nově vytvořených objednávek. Před upgradem a u objednávek vytvořených před aktualizací jsou tyto hodnoty zobrazeny správně. Způsob platby se nezobrazí také při tisku objednávky a dodacího listu. Používám několik způsobů platby, všechny byly znovu nainstalovány, ale nemělo to vliv. Nezná někdo řešení? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps8modules Posted April 28, 2023 Share Posted April 28, 2023 Ahoj, Toto se může stát v případě, kdy je vytvořený override košíku nebo platební metody. V nastavení výkonu stačí zapnout režim ladění. Určitě se zobrazí nejaká chyba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrst Posted April 28, 2023 Author Share Posted April 28, 2023 (edited) Aktualizoval jsem na verzi 1.7.8.9, aktivoval defaultní téma, nainstaloval defaultní modul pro bankovní převod a zakázal externí. Vymazal jsem cache a složku var/cache. Zapnul jsem režim ladění. Chyba v debug režimu je pouze pokud se snažím z účtu znovu objednat zboží. Používám modul dobírka, na fakturu a bankovní převod. Chyba je pouze u bankovního převodu, kdy ať zvolím jakýkoliv stav objednávky, tak se způsob platby nezobrazí. Edited April 28, 2023 by hrst (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps8modules Posted April 29, 2023 Share Posted April 29, 2023 Quote Chyba v debug režimu je pouze pokud se snažím z účtu znovu objednat zboží. A tuto chybu je potřeba vidět 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts