CaesaR2005 Posted April 24, 2023 Share Posted April 24, 2023 Cześć, czy możecie polecić moduł który informuje o przerwie wakacyjnej? Potrzebne jest definiowanie dat, kiedy mamy przerwę i informacja na różnych podstronach? Są rozwiązania: https://addons.prestashop.com/en/search?search_query=Vacation Z czego korzystacie? Na stronach rodzimych twórców modułów nic nie znalazłem 😞 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiek_web Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 Hmm a może wystarczy zwykły moduł pod kod html gdzie będzie np. w topie na górnym pasku sklepu zwykła informacja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaesaR2005 Posted April 25, 2023 Author Share Posted April 25, 2023 Jest to jakieś rozwiązanie, ale wolałbym moduł, który informuje o przerwie wakacyjnej np. na stronie produktu, na stronie głównej, idealnie byłoby gdyby zablokował też sprzedaż 🙂 chciałbym mieć spokojny urlop, bo jak zawsze ktoś nie doczyta i będę wisiał na telefonie 🙂 Trochę się nie spodziewałem, że na naszym rodzimym rynku nie mogę znaleźć odpowiedniego modułu, jest coś dostępnego z zagranicy np. z knowband czy librasoft, ale koszty spore dla mnie jak za taką funkcjonalność 🙂 Może po prostu nic nie znalazłem, może być płatny, ale w jakiejś rozsądnej cenie, jak coś macie, korzystacie, poproszę o polecenie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ComGrafPL Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 1 godzinę temu, CaesaR2005 napisał: Jest to jakieś rozwiązanie, ale wolałbym moduł, który informuje o przerwie wakacyjnej np. na stronie produktu, na stronie głównej, idealnie byłoby gdyby zablokował też sprzedaż 🙂 chciałbym mieć spokojny urlop, bo jak zawsze ktoś nie doczyta i będę wisiał na telefonie 🙂 Trochę się nie spodziewałem, że na naszym rodzimym rynku nie mogę znaleźć odpowiedniego modułu, jest coś dostępnego z zagranicy np. z knowband czy librasoft, ale koszty spore dla mnie jak za taką funkcjonalność 🙂 Może po prostu nic nie znalazłem, może być płatny, ale w jakiejś rozsądnej cenie, jak coś macie, korzystacie, poproszę o polecenie. Raczej darmowego modułu nie znajdziesz. Jak kolega wyżej napisał. Banery, paski etc,( darmowe rozwiązanie ) + jeśli już wyjeżdżasz, to możesz na zapleczu sam sprzedaż wyłączyć na ten czas. Moduły typu https://addons.prestashop.com/pl/bloki-zakladki-banery/48607-vacation-mode.html#specifications, są rozwiązaniem, ale kosztują. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 Jak za darmo i bez modułu to masz krok po kroku pokazane jak zrobić taką informację: https://www.youtube.com/watch?v=nqdJJEntyW8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaesaR2005 Posted April 28, 2023 Author Share Posted April 28, 2023 Super, takie rozwiązanie jest jak najbardziej ok + tryb katalogu i powinno być git 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts