sidap Posted March 31, 2023 Share Posted March 31, 2023 Ahoj, ...nějak jsem se ztratil a potřeboval bych rozmotat Jednoduše řečeno, potřeboval bych zrušit/zakázat filtr "Available" ve fazetové navigaci (viz screen). Prošel jsem nastavení záložky Množství u produktu, konfiguraci Fazetové navigace, nastavení e-shopu (vyhledávání, produkty-Označení pro produkty skladem, aj.) ...a fakt už mě nenapadá, kde najít a filtrování dle filtru zakázat. Toto je můj problém: <label class="facet-label" for="facet_input_48883_0"> Do kódu se mi sahat nechce, tak doufám, že se najde nějaká dobrá duše a poradí, určitě to jde... Díky, P. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps8modules Posted April 5, 2023 Share Posted April 5, 2023 Ahoj, bez zásahu do modulu ps_facetedsearch to nepůjde. Je však určitě dostupná aktualizace modulu. Je potřeba znát verzi Prestashop a verzi modulu ps_facetedsearch. Řešilo se to například zde: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sidap Posted April 5, 2023 Author Share Posted April 5, 2023 (edited) Ahoj ps8moduly.cz a děkuji ti za tvůj čas i popostrčení ohledně této problematiky ! Návod pro ostatní v laické češtině, co to budou chtít řešit: Bohužel je to tak, že modul ps_facetedsearch, kterého se tato chyba týká ještě není od tvůrců opravený. Většinou se problém týká verze prestashop 1.7.6.4 - 1.7.8.8 (v mém případě 1.7.8.0) a zmiňovaného modulu ps_facetedsearch v3.12.1 (v mém případě aktuální verze). Nápravu lze opravdu udělat nakonec jen přepsáním kódu: 1. nebo-li úpravou následujícího souboru:modules/ps_facetedsearch/views/templates/front/catalog/facets.tpl 2. najděte si 57 až 59 řádek (viz screen):{if !$filter.displayed} {continue} {/if}a tyto tři řádky nahraďte tímto jedním řádkem (viz screen):{if !$filter.displayed || ($facet.type=='availability' && $filter@iteration==1)} {continue} {/if} ...nu což, né vše se povede napoprvé a tato úprava není tak velkým zásahem a rozhodně u zákazníků prospěje k lepšímu dojmu. Snad se povede v nějaké následné aktualizaci modulu ps_facetedsearch (týmu vývojářů PrestaShopu) chybu odstranit a nikdo už nebude muset řešit stejný problém P. Edited April 5, 2023 by sidap (see edit history) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts