CaesaR2005 Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 Cześć, brakuje mi ID produktu oznaczonego numerem 245, coś musiało się źle usunąć z tabeli :-( Problem w tym, że wyświetla mi ten produkt na sklepie, oczywiście nie do zamówienia, ale jest. Nie wiem jak rozwiązać ten problem, czy ktoś zna rozwiązanie? Dziękuję z góry za podpowiedź. Paweł Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daresh Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 Pewnie jeszcze jakiś inny filtr jest ustawiony na liście produktów, proponuję użyć przycisku "Wyczyść" i poszukać go po nazwie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaesaR2005 Posted March 29, 2023 Author Share Posted March 29, 2023 Nie ma niestety 🙂 To jakiś problem z bazą jest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daresh Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 Trzeba by sprawdzić czy wiersz z ID tego produktu występuje w bazie danych w tabelach _product i _product_shop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaesaR2005 Posted March 29, 2023 Author Share Posted March 29, 2023 Właśnie coś jest: Pierwsza tabela: Druga tabela: Da się coś na to poradzić? 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaesaR2005 Posted March 29, 2023 Author Share Posted March 29, 2023 Przepraszam ale podwójnie mi się zdjęcia wklejają Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daresh Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 Jak jest to sprawdziłbym jeszcze w _product_lang. Jeżeli i tam jest to powinien się wyświetlać. Może lista produktów jest przefiltrowana według jakiejś kategorii? Innym sposobem sprawdzenia tego jest zalogowanie się na inne konto pracownika i poszukanie tego produktu na liście na zasadzie przechodzenia ze strony na stronę, bez filtrowania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaesaR2005 Posted March 29, 2023 Author Share Posted March 29, 2023 W tabeli lang widnieje nawet 2 razy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaesaR2005 Posted March 29, 2023 Author Share Posted March 29, 2023 A z tego co widzę w tej tabeli wszystkie występują po 2 razy 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daresh Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 Bo pewnie są dwa języki. Wszystko wygląda dobrze, obstawiam jakiś filtr na liście produktów. Proponuję tak jak wyżej, utworzyć nowego pracownika i na jego konto się zalogować, najlepiej w nowym oknie incognito. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaesaR2005 Posted March 29, 2023 Author Share Posted March 29, 2023 Jesteś wielki 🙂 Nowy użytkownik i Tryb incognito pomógł, produkt pokazał się na liście i mogłem wyłączyć jego aktywność 🙂 Super, może komuś się przyda, zostawiamy dla potomności 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts