krawcu86 Posted March 19, 2023 Share Posted March 19, 2023 Witam, W jaki sposób można umieść w oryginalnej stopce (Presta 8.1) obrazek albo chociaż ją wyśrodkować tak żeby nie było tego pustego miejsca. Będę wdzięczny za wskazówki i pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted March 19, 2023 Share Posted March 19, 2023 Obrazek dowolnym modułem html, z wyśrodkowaniem jest więcej zabawy ponieważ moduły są oparte na bootstrapie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krawcu86 Posted March 19, 2023 Author Share Posted March 19, 2023 A jak wyśrodkować tą stopkę tak żeby te trzy bloki były na środku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted March 19, 2023 Share Posted March 19, 2023 Na początek musisz zając się modułem Linków który zajmuje połowę szerokości stopki żeby później móc w ogóle myśleć o wyśrodkowaniu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krawcu86 Posted March 19, 2023 Author Share Posted March 19, 2023 A mogę prosić o jakieś wskazówki jak to zmodyfikować. Z góry dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted March 19, 2023 Share Posted March 19, 2023 Musisz zmienić klasy w tym module ponieważ w standardzie tam jest col-md-6 dla całego bloku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted March 19, 2023 Share Posted March 19, 2023 Jeśli zmienisz go na mniejszą wartość to również musisz zwiększyć wartość wewnętrznych kolumn żeby to miało ręce i nogi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krawcu86 Posted March 20, 2023 Author Share Posted March 20, 2023 Ok spróbuję tak to zrobić. A mam jeszcze jedno pytanie w sprawie stopki są tam aktywne linki typu telefon i email są niebieski po najechaniu i szukam w kodzie jak zmienić ten kolor żeby dodać zmianę w custom.css i za Chiny ludowe nie umiem tego znaleźć a ten kolor również pojawia mi się w górnym menu po najechaniu itp. Będę wdzięczny za wskazówki, który to jest kawałek kodu w CSS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krawcu86 Posted March 20, 2023 Author Share Posted March 20, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted March 20, 2023 Share Posted March 20, 2023 W jaki sposób szukasz tego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krawcu86 Posted March 21, 2023 Author Share Posted March 21, 2023 Otwieram sklep w przeglądarce Mozilla najeżdżam na dany element klikam prawym zbadaj i szukam gdzie co zmienić a potem dodaje zmianę w custom.css, ale tego nie umiem naierzyć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts