Peto Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Zdravim...este raz sa vraciam k problemu, ktory bezia na LINUXE Po zapracovany aj odpovedi od JIRKU som v root, zmenil atributy az do podadresarou a to " mails ( okrem index ) , themes ( okrem index ) - len lang, tools -languages , translations - komplet vsetko aj s indexom php ... v Back Office teda v BO mi fici slovina v pohode... teda okrem statistik ...ak sa prepnem do front Office teda na svoju web stranku mam ju stale v povodnom jazyku teda v Angline, ( ak si nahram iny thems.. tak je zase vo franc ) aj ked prepnem jazyk teda hore lista SK vlajka, stale po AJ....V Locahloste mi to frcalo bez problemov...aj ked som importoval jazyk v pohode... ale ked som na webe tak sa to sprava inak, pri tom web hosting ma je slusny www.domains.sk ficim na linuxe a tam je viac prolemov... predpokdalma ze trena asi neico zmenit ako atributy, ale neviem co konkretne , uz som vsetky all spristupnil .... Aj po prihlaseni zakaznika ( S cim som otravoval Jiri FAMiNE Cermak )com chcel ved ako su prelozene "sposob prihlasenia, konta zakaznika, objednavka a pod." PS 1.1 aj po importovani Sj sa sprava enkoretne a neviem preco, .....Stretol sa s tmy niekdo ?Dik a soory JIro...II) ak chcem pridat v BO -Tools - CMs - novy odkaz tak v BO ho vidim, ale v FO nieje...VdakaPS Link to comment Share on other sites More sharing options...
haVaj Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Na hostingu si zkontroluj jestli mas v poradku vsechny nazvy souboru. Linux rozlisuje velke a male pismena takze test.php a Test.php jsou pro nej dva ruzne soubory. Windows to bere jako jeden a ten samy.Pokud jsi to predtim delal na localhoste na windows mohl sis neco prejmenovat a uz to nemusi byt OK. Takze si to porovnej s cistymi zdrojakami prestashopu jestli mas vsechny soubory spravne pojmenovane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiri FAMiNE Cermak Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 pokud v CMS pridas dalsi stranku, tak ji jeste musis povolit v prislusnem modulu, takze si vlez do Modules a tam zkus najit prislusny modul (je tam modul co to zobrazuje v bloku a druhy, ktery to zobrazuje v paticce stranky) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peto Posted January 19, 2009 Author Share Posted January 19, 2009 OK... sk.gzip.. asi neprelozi kompletne statistiky...a moduly? cz.. to mate zmaknute?DIk.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiri FAMiNE Cermak Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 no ja si myslim ze kluci v SK teamu maj komplet prelozeny vse, takze i statistiky... v CZ to je taky prelozeny komplet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peto Posted January 19, 2009 Author Share Posted January 19, 2009 no ja som importol ten subor co is mi poslal.. teda dal link, je to posledna verzia, ale v Bo mam statistiky neiktore po SJ a niektore po AJ... a v FO je to v AJ stale....aj po kliknuti vlajky.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts