krawcu86 Posted March 12, 2023 Share Posted March 12, 2023 Hej, Od kilku godzin próbuje zmienić kolor przycisku dodaj do koszyka, kolor ceny itp w standardowym motywie. Znalazłem w pliku theme.css kolo, który chce zmienić (ten niebieski) zmieniłem na inny kolor wgrałem plik na serwer odświeżyłem wszystko a kolor się nie zmienił :(. Proszę o pomoc i wskazówki jak zmienić ten kolor na inny a może trzeba edytować jakiś inny plik a nie css. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted March 12, 2023 Share Posted March 12, 2023 Generalnie nie powinno się edytować plików szablonu bezpośrednio tylko poprzez child theme a juz na pewno nie powinno się nanosić zmian w pliku theme.css od tego jest plik custom.css Napisałeś że odświeżyłeś wszystko czyli co? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krawcu86 Posted March 12, 2023 Author Share Posted March 12, 2023 Mam też oryginalny plik css wgrywałem zmodyfikowany plik. Odświeżyłem tzn wyczyściłem pamięć podręczną z Presty, czyściłem przeglądarkę żeby nie trzymała żadnych plików, wyczyściłem też cache z poziomu serwera na tzw. żądanie, ale nie ma widocznych żadnych zmian. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted March 12, 2023 Share Posted March 12, 2023 Widocznie kod jest niewłaściwy skoro po wyczyszczeniu pamięci podręcznej sklepu i przeglądarki nie widać zmian. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krawcu86 Posted March 12, 2023 Author Share Posted March 12, 2023 Temat do zamknięcia faktycznie miałem błąd w kodzie. Dzięki za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts