mati41 Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 (edited) Witam, borykam się z uciążliwym problemem na sklepie - tylko w wersji mobilnej, mianowicie gdy wejdę w jakiś produkt i chcę go przewinąć żeby sprawdzić opis, promocje itp. nie mogę "złapać i przewijać" klikając w zdjęcie główne, obszar ten jest tak jakby wyłączony z przewijania i muszę kombinować (zarówno ja jak i klienci) i szukać miejsca w którym mógłbym scrollować w dół. Czy istnieje jakieś rozwiązanie tego problemu? Sklep sprawdzany na przeglądarce mobilnej Chrome oraz Brave (z włączoną obsługą Javascript) i jest dokładnie ten sam błąd, poniżej dodaję wszystkie dane oraz screen, który może bardziej zobrazuje problem: Typ instalacji (nowe/aktualizacja): Wersja PrestaShop: 1.7.8.4 Temat (domyślny/spersonalizowany): Kod (pierwotny/zmieniony): LeoTheme/ApolloPageBuilder i kilka poprawek z modułów Ceneo, LazyLoad Hosting: MyDevil Wersja PHP: 7.3.32 Wersja MySQL: 8.0.32 Przeglądarka: Chrome/Brave Domena: Miasteczkourody.pl Obszar z czerwoną obramówką na screenie to miejsce za które nie da się "złapać i przewijać" a zielony i reszta to miejsce w którym mogę przewijać, jak widać jest to bardzo uciążliwe. Edited March 2, 2023 by mati41 rozwiązanie problemu (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ComGrafPL Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 (edited) Dodaj ten kod do custom.css .product-cover img { pointer-events: none } Lub na stałe w https://miasteczkourody.pl/themes/leo_smarthaus/assets/cache/theme-5051e0280.css dodaj do .product-cover, pointer-events: none Sprawdzałem i działa u Ciebie. Edited March 2, 2023 by ComGrafPL (see edit history) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mati41 Posted March 2, 2023 Author Share Posted March 2, 2023 @ComGrafPL Bardzo dziękuję za informację, miałem pisać że rozwiązanie z "#" zepsuło formatowanie ale edytowane działa perfekcyjnie, bardzo dziękuję za rozwiązanie problemu, pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts