onebit Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 Na pulpicie standardowo mam wyświetlane statystyki dotyczące, sprzedaży, zamówień, wartości koszyka itp. Dodatkowo jest zakładka z ilością odwiedzin w sklepie "Wizyty" Nie wiem dlaczego nie zliczają się wizyty i nie pokazuje się nic w tym miejscu. Czy coś powinienem ustawić, coś zmienić? Dziękuję szanownemu koleżeństwu za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 get3code Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 Sprawdź czy masz włączone pozycje w moduły -> Kopalnia danych dla statystyk Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 onebit Posted February 28, 2023 Author Share Posted February 28, 2023 On 2/28/2023 at 8:40 PM, get3code said: Sprawdź czy masz włączone pozycje w moduły -> Kopalnia danych dla statystyk Expand Tak mam wszystko włączone Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 get3code Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 Statystyki czasem działają z opóźnieniem. Spróbuj zresetować (wyczyść) moduły. Pulpit Aktywności Pulpit Celów Pulpit Trendów Pulpit Produktów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
onebit
Na pulpicie standardowo mam wyświetlane statystyki dotyczące, sprzedaży, zamówień, wartości koszyka itp. Dodatkowo jest zakładka z ilością odwiedzin w sklepie "Wizyty"
Nie wiem dlaczego nie zliczają się wizyty i nie pokazuje się nic w tym miejscu.
Czy coś powinienem ustawić, coś zmienić?
Dziękuję szanownemu koleżeństwu za pomoc.
3 answers to this question
Recommended Posts