TimonP Posted February 23, 2023 Share Posted February 23, 2023 (edited) Chciałbym aby w sklepie wyświetlały się różne ceny dla różnych grup klientów. Obecnie można to zrobić przez grupy klientów oraz specyficzne ceny w poszczególnych produktach. Chciałbym aby Prestashop pobierał ceny z zewnętrznego programu ERP, obecnie taka opcja widoczna jest w synchronizatorze Firmeslink, gdzie ma on wysłać cenę z ERP do sklepu. Jednak w Prestashop nie ma miejsca gdzie taka mogłaby zostać umieszczona aby klient sklepu ją widział. Włączyłem wbudowaną opcję B2B w Prestashop, jednak w sklepie pojawiły mi się jedynie dodatkowe okna do wpisania informacji o firmie. Czy jest jakiś sposób aby wyświetlić różne ceny? Do dodatkowo daje wbudowana opcja B2B w Prestashop? Ponieważ poza w/w oknami do wprowadzania informacji o firmie nic nie zauważyłem. Prestashop 1.6.1 Edited February 23, 2023 by TimonP (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
() Maciej () Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 (edited) Klienta musisz przypisać do odpowiedniej grupy i dopiero będzie widział po zalogowaniu odpowiednie ceny. Mam taką integrację i działa to bardzo dobrze z 4 różnymi poziomami cenowymi. B2B w tym przypadku nie jest do niczego potrzebne. Działa to i bez tego trybu. Edited March 13, 2023 by () Maciej () (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts