d3s1gn3r Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 Παιδιά έχω μια απορία σχετικά με τα email που στέλνει το presta. Στο custom θέμα που έχω φτιάξει έχω μέσα τον φάκελο mails και εκεί μεσα τους φακέλους el και en με τις αντίστοιχες μεταφράσεις. Τα αρχεία που είναι μέσα στο φάκελο el όμως είναι στα αγγλικά οπότε σκέφτηκα να τα μεταφράσω από το back office από το translations. Το πρόβλημα είναι πως τα αρχεία είναι πάρα πολλά και θα μου πάρει κανα μήνα ετσι όπως το κόβω. Γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιος εύκολοτερος τρόπος ή αν μπορώ να τα κατεβάσω από κάπου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prestag0od Posted February 20, 2023 Share Posted February 20, 2023 Το Ελληνικό πακέτο περιλαμβάνει και τα email μεταφρασμένα στα Ελληνικά τα οποία μπορείς να τα δεις στο backend και να τα διορθώσεις εαν θες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3s1gn3r Posted February 21, 2023 Author Share Posted February 21, 2023 10 hours ago, Prestan0ob said: Το Ελληνικό πακέτο περιλαμβάνει και τα email μεταφρασμένα στα Ελληνικά τα οποία μπορείς να τα δεις στο backend και να τα διορθώσεις εαν θες. Για το frontend έχω επιλέξει.2 γλώσσες. Αγγλικά και Ελληνικά με default γλώσσα τα ελληνικά. Όταν όμως στέλνει email τα στέλνει στα Αγγλικά. Για παράδειγμα όταν κάνει εγγραφή ένας νέος πελάτης to email που παίρνει είναι στα Αγγλικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prestag0od Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 δηλαδή εαν πας στις μεταφράσεις και κάνεις τροποποίηση δεν σου εμφανίζει τα μαιλ στα Ελληνικά? Δοκίμασες να κάνεις πάλι εισαγωγή την γλώσσα απο το μενού "Εντοπιότητα"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
webfx Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 Καλησπέρα το ιδιο προβλήμα εχω και εγω δεν ενημερώνονται τα ελληνικά κάποια λύση παρακαλώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
webfx Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 ανεβαζω και εικονα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prestag0od Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 Κάνεις διόρωθση κώδικα HTML βάζεις ελληνικά και δεν τα αποθηκεύει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
webfx Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 ναι σωστα ενω κανω ενημερωσει γλωσσας ξανα τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prestag0od Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 26 minutes ago, webfx said: ναι σωστα ενω κανω ενημερωσει γλωσσας ξανα τιποτα Στον φάκελο mails/el θα πρέπει να είναι όλα στα Ελληνικά τα αρχεία που υπάρχουν. όπως ανέφερα και στον προηγούμενο -> Δοκίμασες να κάνεις πάλι εισαγωγή την γλώσσα απο το μενού "Εντοπιότητα"? Εαν δεν λειτουργήσει ούτε αυτό αντικατέστησε όλα τα αρχεία του φακέλου mails/el απο τον φάκελο που ανεβάζω εδώ και είναι απο καθαρή εγκατάσταση. el.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
webfx Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 16 hours ago, Prestan0ob said: Στον φάκελο mails/el θα πρέπει να είναι όλα στα Ελληνικά τα αρχεία που υπάρχουν. όπως ανέφερα και στον προηγούμενο -> Δοκίμασες να κάνεις πάλι εισαγωγή την γλώσσα απο το μενού "Εντοπιότητα"? Εαν δεν λειτουργήσει ούτε αυτό αντικατέστησε όλα τα αρχεία του φακέλου mails/el απο τον φάκελο που ανεβάζω εδώ και είναι απο καθαρή εγκατάσταση. el.zip 129.59 kB · 0 downloads ευχαριστώ πολύ μπορείς να μου επισημαίνεις μήπως την πλήρη διαδρομή του φακέλου ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
webfx Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 τελικά όλα καλά το βρήκα ευχαριστώ ξανά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prestag0od Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 Παρακαλώ. Καλή συνέχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts