Jump to content

Edit History

dsxsoft

dsxsoft

Witam jak mogę zrobić aby opis produktu szczegóły produktu oraz recenzje produktu były w jednym ciągu(opis np. szczegół prodktu lub brak, recenzje). Tak aby nie były to zakładki tak jak na zdjęciu tylko w jednym ciągu szczegół być może całkiem usunę, recenzji na zdjęciu jeszcze nie widać ale mam już moduł bawię się nim i wygląda to tak ze muszę kliknąć na zakładkę recenzje a bym chciał aby one były pod opisem. W którym .tpl to mogę dokonać presta 1.7?

Bez tytułu.png

dsxsoft

dsxsoft

Witam jak mogę zrobić aby opis produktu marka oraz recenzje produktu były w jednym ciągu(opis np. szczegół prodktu lub brak, recenzje). Tak aby nie były to zakładki tak jak na zdjęciu tylko w jednym ciągu szczegół być może całkiem usunę, recenzji na zdjęciu jeszcze nie widać ale mam już moduł bawię się nim i wygląda to tak ze muszę kliknąć na zakładkę recenzje a bym chciał aby one były pod opisem. W którym .tpl to mogę dokonać presta 1.7?

Bez tytułu.png

dsxsoft

dsxsoft

Witam jak mogę zrobić aby opis produktu marka oraz recenzje produktu były w jednym ciągu(opis np. marka lub brak, recenzje). Tak aby nie były to zakładki tak jak na zdjęciu tylko w jednym ciągu margę być może całekiem usunę, recenzji na zdjęciu jeszcze nie widać ale mam już moduł bawie się nim i wygląda to tak ze muszę kliknąc na zakładkę recenzje a bym chciał aby one były pod opisem. W którym .tpl to mogę dokonać presta 1.7?

Bez tytułu.png

• Create New...