Jump to content

Edit History

d3s1gn3r

d3s1gn3r

6 minutes ago, 01generator said:

Για τα override όμως δεν είπες κάτι. 
Επίσης την ρύθμιση για να μην είναι αυστηρό στην λέξη το έχεις απενεργοποιημενο; 

Τελος επειδή το έχω ζήσει, μήπως σε μερικά προϊόντα έγραψαν την λέξη με συνδυασμό ελληνικών και ξένων χαρακτήρων; Μην το γελάς το έχω δει live να το κάνουν χωρίς να το καταλάβουν…

Νίκο το χω παθει και γω αλλα σε ένα απο τα προιοντα που ανέφερε ο φιλος παραπάνω φαίνεται οτι είναι γραμμένο στα Ελληνικά (Ταψί Πίτσας Βαθύ Φ40cm). Το αστειο είναι οτι στο site αν ψαξεις για Ταψί Πίτσας Βαθύ Φ36cm(αν θυμαμαι καλα) θα βγάλει αποτέλεσμα! 

d3s1gn3r

d3s1gn3r

4 minutes ago, 01generator said:

Επίσης την ρύθμιση για να μην είναι αυστηρό στην λέξη το έχεις απενεργοποιημενο; 

Τελος επειδή το έχω ζήσει, μήπως σε μερικά προϊόντα έγραψαν την λέξη με συνδυασμό ελληνικών και ξένων χαρακτήρων; Μην το γελάς το έχω δει live να το κάνουν χωρίς να το καταλάβουν…

Νίκο το χω παθει και γω αλλα σε ένα απο τα προιοντα που ανέφερε ο φιλος παραπάνω φαίνεται οτι είναι γραμμένο στα Ελληνικά (Ταψί Πίτσας Βαθύ Φ40cm). Το αστειο είναι οτι στο site να ψαξεις για Ταψί Πίτσας Βαθύ Φ36cm(αν θυμαμαι καλα) θα βγάλει αποτέλεσμα! 

d3s1gn3r

d3s1gn3r

2 minutes ago, 01generator said:

Νίκο το χω παθει και γω αλλα σε ένα απο τα προιοντα που ανέφερε ο φιλος παραπάνω φαίνεται οτι είναι γραμμένο στα Ελληνικά (Ταψί Πίτσας Βαθύ Φ40cm)

• Create New...