thn_ Posted February 8, 2023 Share Posted February 8, 2023 Szukam i znaleźć nie mogę. Zmodyfikowałem trochę tpl modułu płatności czekiem pod nasze potrzeby, zostało mi jeszcze tylko zmienić nazwę metody płatności w mailu z potwierdzeniem zamówienia (gdzie nadal pojawia się "Czek (czeka na zatwierdzenie)") i w panelu. Gdzie mogę zmienić te rzeczy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
happymerchant Posted February 8, 2023 Share Posted February 8, 2023 Jak nie widzisz tego w tłumaczeniach w backoffice to wyszukaj ten ciąg znaków który chcesz zmienić przy pomocy grep, jednak prawdopodobnie to jest gdzieś w bazie danych, wystarczy, że użyjesz opcji szukaj w bazie. Natomiast to o czym piszesz to status zamówienia i to się zmienia totalnie gdzie indziej: https://docs.prestashop-project.org/1.7-documentation/user-guide/configuring-shop/shop-parameters/order-settings/statuses Swoją drogą prowadzisz sklep w ameryce północnej? Dawno nie słyszałem żeby ktoś czekiem płacił... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts