Próbowałem z włączonym cachem, wyłączonym, czyściłem cache. Nawet spróbowałem zainstalować PS pobierając bezpośrednio ze strony presty, bo wcześniej używałem instalatora dostępnego z zaplecza hostingu. I jest dokładnie to samo. Po zabawie przez 3 dni (weekend), nie znalazłem rozwiązania więc odinstalowałem wszystko. Próbowałem innych skryptów ale w "magneto" czy jakoś tak nie mogę ustawić odpowiednich parametrów PHP bo magneto potrzebuje ok 750MB mem, a pomimo, że hosting umożliwia mi ustawienie do 1024MB mam, to to ustawienie nie działa, i skrypt zwraca że mam 256MB. Aktualnie odinstalowałem wszystko i przeglądam dostępne rozwiązania płatne. Zadzwonię jeszcze do cyberfolks na dział techniczny i zapytam się może oni coś pomogą, bo już brakuje mi pomysłów. Jeżeli pojawią się jakieś nowe sugestie to wrócę do tematu i jeszcze raz zainstaluję.
Osobiście mam wrażenie że jest jakiś problem z cachem lub tokenami. Ale jestem nowy w tym temacie więc ... liczę na sugestię i pomoc. Jeżeli jest coś co mogę zmienić w ustawieniach hostingu (SSL, certyfikat, parametry PHP) to proszę o sugestie. Jeżeli coś w ustawieniach PRESTY to też proszę o sugestie lub o pw to podam passy do logowania się na admina sklepu w celu weryfikacji czy czegoś nie pominąłem.
To ma dopiero być sklep więc nie boję się że ktoś coś namiesza (a przynajmniej tak mi się wydaje).
p.s. Wyczyszczenie cache-u nie pomaga, dopiero usunięcie z przeglądarki danych PHP_session powoduje że jednorazowo da się dodać nowy produkt. Co dziwne dodawanie kategorii i innych rzeczy działa OK. Problem jest tylko z nowymi produktami i wyświetlaniem dodanych zdjęć.