Witam. Wczoraj postanowiłem zrobić aktualizację do najnowszej wersji 8.0.1 mając w głowie że znikną moje problemy z innymi kłopotami na sklepie. Niestety aktualizacja przebiegła tragicznie. Bardzo proszę o jak najszybszą pomoc gdyż nie wiem co mam dalej robić. Przy próbie aktualizacji pliki wszystkie się zaktualizowały lecz niestety wyskoczył pierwszy błąd:
Cytat
Error during database upgrade. You may need to restore your database.
Oczywiście po tej sytuacji przestało WSZYSTKO działać. Postanowiłem przywrócić kopię zapasową ręcznie jaką zrobiłem lecz niestety nadal nie wyświetla kompletnie nic. Włączyłem na sztywno tryb debugowania i posiadam takie błędy:
Cytat
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function Symfony\Component\HttpFoundation\str_starts_with() in /home/domains/public_html/vendor/symfony/symfony/src/Symfony/Component/HttpFoundation/ServerBag.php:32 Stack trace: #0 /home/domains/public_html/vendor/symfony/symfony/src/Symfony/Component/HttpFoundation/Request.php(271): Symfony\Component\HttpFoundation\ServerBag->getHeaders() #1 /home/domains/public_html/vendor/symfony/symfony/src/Symfony/Component/HttpFoundation/Request.php(247): Symfony\Component\HttpFoundation\Request->initialize(Array, Array, Array, Array, Array, Array, NULL) #2 /home/domains/public_html/vendor/symfony/symfony/src/Symfony/Component/HttpFoundation/Request.php(1978): Symfony\Component\HttpFoundation\Request->__construct(Array, Array, Array, Array, Array, Array, NULL) #3 /home/domains/public_html/vendor/symfony/symfony/src/Symfony/Component/HttpFoundation/Request.php(293): Symfony in /home/domains/public_html/vendor/symfony/symfony/src/Symfony/Component/HttpFoundation/ServerBag.php on line 32
Przy próbie wejścia w panel administracyjny błędów na 40 lat czytania...
Jakieś propozycje co dalej? Wszystko teoretycznie przywrócone, baza oraz pliki...
Question
SZPANPAN
Witam. Wczoraj postanowiłem zrobić aktualizację do najnowszej wersji 8.0.1 mając w głowie że znikną moje problemy z innymi kłopotami na sklepie. Niestety aktualizacja przebiegła tragicznie. Bardzo proszę o jak najszybszą pomoc gdyż nie wiem co mam dalej robić. Przy próbie aktualizacji pliki wszystkie się zaktualizowały lecz niestety wyskoczył pierwszy błąd:
Oczywiście po tej sytuacji przestało WSZYSTKO działać. Postanowiłem przywrócić kopię zapasową ręcznie jaką zrobiłem lecz niestety nadal nie wyświetla kompletnie nic. Włączyłem na sztywno tryb debugowania i posiadam takie błędy:
Przy próbie wejścia w panel administracyjny błędów na 40 lat czytania...
Jakieś propozycje co dalej? Wszystko teoretycznie przywrócone, baza oraz pliki...
5 answers to this question
Recommended Posts