Achtida Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 Καλησπέρα έχω εγκαταστήσει το addon pretty urls, στο products schema url έχω επιλέξει {categories:/}{rewrite}.html αλλά οι κατηγορίες δεν εμφανίζονται στο product url, μόνο το όνομα του product . Επίσης στο schema url for categories έχω επίλέξει {rewrite} αλλά οι parent κατηγορίες δεν φαίνονται στο url. Γνωρίζει κάποιος κάτι? Επίσης όταν τα products έχουν ιδιότητες στο url μετά το .html εμφανίζονται το id, όνομα και αξία της ιδιότητας, μπορώ να το αφαιρέσω? Prestashop v.1.7.8.8 Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kogkalidis Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 Καλημέρα @Achtida Μπορείς να μοιραστείς το link από το πρόσθετο που έχεις κουμπώσει για να το δούμε και (ιδανικά) να μοιραστείς το zip του για να το εξετάσουμε; Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
juanrojas Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 Γεια, νομίζω ότι αυτό εξαρτάται από τη διαμόρφωση της μονάδας, για παράδειγμα, παρακολουθώ την επίδειξη αυτής της ενότητας και σας επιτρέπει να διατηρήσετε την κατηγορία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts