BartoszeGG Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 Witam, mam problem mianowicie próbuję do thankyou page przelewy24 dodać Kwotę zamówienia oraz adres email jakby adres jestem w stanie pobrać a jak mogę to zrobić z wartością zamówienia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 get3code Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 Cześć, a nie prościej jest włączyć podsumowanie zamówienia na order confirmation? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 krzysiek_web Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 Chyba nie do końca chyba rozumiem, przecież takie dane jak kwota czy ID zamówienia są pokazywane w podsumowaniu zamówienia czyli po przejściu z płatności przelewy24 do sklepu. Dopiero odpowiedni hook podczepia dodatkowe dane z przelewy24 takie jak podziękowania itd. Po złożeniu zamówienia i powrocie do sklepu nie wyświetlają się dane zamówienia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 BartoszeGG Posted January 25, 2023 Author Share Posted January 25, 2023 Nie jest tylko wyświetlany thankyou page. Bez danych. Po powrocie np z systemu blik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 krzysiek_web Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 (edited) OK faktycznie payment_confirm_blik.tpl ma inną strukturę niż tradycyjne payment_confirmation.tpl Tak czy inaczej spróbuj dodać (payment_confirm_blik.tpl): {include file='module:przelewy24/views/templates/hook/payment_block.tpl'} najlepiej nad zaczynający się: <p class="cart_navigation"> i sprawdź czy dane się pokazują. Ścieżka albo w katalogu modułów lub w katalogu szablonu \przelewy24\views\templates\front\ PS. Ew. w dane {extends file='page.tpl'} {capture name=path}{l s='Pay with Przelewy24' mod='przelewy24'}{/capture} {assign var='current_step' value='payment'} {block name='page_content'} {include file='module:przelewy24/views/templates/hook/payment_block.tpl'} {/block} przerzucić do payment_confirm_blik.tpl i przetestować czy będzie ok. UWAGA kopia zapasowa wymagana! Edited January 25, 2023 by krzysiek_web (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 BartoszeGG Posted January 25, 2023 Author Share Posted January 25, 2023 (edited) Niestety po dodaniu: {include file='module:przelewy24/views/templates/hook/payment_block.tpl'} nad <p class="cart_navigation"> dodaje się jedynie tableka z komunikatem Wystąpił nieoczekiwany błąd. Skontaktuj się z obsługą klienta. Lecz brak danych po dokonaniu zakupu i wykonaniu płatności przez przelewy24 blik. Wraca on na strone: module/przelewy24/paymentSuccessful // Po dodaniu drugiej opcji niesety bez zmian. Edited January 25, 2023 by BartoszeGG (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 krzysiek_web Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 OK. jak znajdę chwilkę to zerknę na to jak to wygląda dokładniej. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 BartoszeGG Posted January 25, 2023 Author Share Posted January 25, 2023 3 hours ago, get3code said: Cześć, a nie prościej jest włączyć podsumowanie zamówienia na order confirmation? Nie wyświetliła mi się twoja odpowiedź. Oczywiście podsumowanie końcowe jest włączone. Chodzi tutaj o podanie wartości zamówienia oraz email po powrocie z płatności na stronie przelewy24. Dotyczy to konwersji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 BartoszeGG Posted January 29, 2023 Author Share Posted January 29, 2023 Ponawiam pytanie może ktoś miał podobny problem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
BartoszeGG
Witam, mam problem mianowicie próbuję do thankyou page przelewy24 dodać Kwotę zamówienia oraz adres email jakby adres jestem w stanie pobrać a jak mogę to zrobić z wartością zamówienia?
8 answers to this question
Recommended Posts