Jump to content

Problema trimitere e-mail catre clienti + Metode livrare + Afisare subcategorii

Recommended Posts

Folosesc PrestaShop™ 1.4.1.0.

Am pus in mails/ro toate fisierele txt traduse din folderul engleza.
Cand un client face o noua comanda nu primeste mailurilecu confirmare comenzii, statusul comenzii complete ci doar cu logo-ul magazinului.
La fel si pentru mailurile catre admini.

Va rog ajutor.
cred ca stiu. trebuie sa modific si html-urile.

inca o problema cum pot sa definesc orinea in care sa trimita statusul comenzilor?

44376_8Eaovh9SlPTFTmUnyhrY_t

MAI AM O PROBLEMA

Am 2 cariere (livrare):
1. Fan Couriere cu pret de 16.5
2. Posta Romana cu pret de 12

Daca sunt active amandoua atunci cand la procesare comanda trebuie sa se aleaga metoda de livrare ambele au pretul de 12. daca dezactivez posta romana atunci fanul are pretul lui.
Ce se intampla cum le pot folosi pe amandoua?

44394_novb7DyWoKy0AQgAc9hd_t

44395_ewD4bQy1lWCOdu7oIKT4_t

44396_yinBqTfwJqdiPDm6FqIh_t

44397_i0ErC1keVLKSz4OC0Cfm_t

44398_vVsuRfF5m7MRE1XOmld9_t

nu stiu cum sa le setez. sunt beginer in asta. deocamdata fac teste pe server virtual.
Poti sa ma indrumi cu un exemplu cum sa adaug corect acestea?

unde introduc toate taxele alea? ca la price range am doar un min si un maxim.

taxele de care vorbeam eu nu le regasesti nicaieri ... metoda cu plata ramburs este ingropata de mult in vest ... la price range teoretic nu trebuie sa treci nimic ... daca ai citi ce scrie pe ecran ai intelege singur ... in general coletaria este pe greutate si nu pe valoare ... citeste ce scrie pe ecram ( banuiesc ca este in limba romana) si daca nici atunci nu ai inteles o sa incerc sa iti explic ... dar imi este greu sa scriu despre lucruri care sunt evidente si se bazeaza pe logica ... scuze daca am fosr putin cam dur ...

nu este greu sa o dezactivezi ... dar cu tine este necesara o discutie mai lunga si nu in scris ... cu siguranta cineva iti va raspunde ce linii de cod sa tai si de unde , dar daca ai avea poze si daca ai gandi site-ul in asamblu situatia ar fi alta ... poate ca ai cere sa mai apara niste lucruri ... parerea mea este ca esti indecis si ca nu esti atent la cea ce vezi pe ecran ...

cate poze ai incarcat ???
in directorul de categorii "home" la fiecare categorie ai urcat poze???
daca nu, atunci asa apare, ca vb romanului, "scoate un fir de par din palma" nici maimuta nu are
pune o singura poza cu maimuta cu palma paroasa la fiecare :D
si nu o sa mai apar semnul acela ciudat "?" ca nici eu nu stiu ce inseamna

Daca esti atent vei observa ca textul ce are pina in 3 caractere se aseaza in partea stinga jos a pozei. Tu banuiesc ca vrei ca acel text sa se aseze centrat sub poza ca si la celelalte categorii. Vezi pe pagina respectiva, in sursa, cum sunt scrise regulile html si css si corecteaza daca ai cunostinte de aceste limbaje.