Jump to content

Edit History

Grzegorz

Grzegorz

Dzień dobry,

Chciałem powiadomić że problem rozwiązałem. Prawda jest taka że tłumaczenia tematu maila potwierdzającego zamówienie wychodzącego do sprzedawcy można dokonać jedynie w pliku

modules/ps_emailalerts/ps_emailalerts.php

obraz.thumb.png.760ee65f132a456f0eabe211d4dc7919.png

Niestety nie wiem który moduł spowodował nadpisanie tym dziwnym tekstem i usunął mi numery zamówienia z tytułu maila ale wprowadzenie zmian w pliku (wystarczyło dodać jedynie spację albo cokolwiek ) rozwiązało problem.

Grzegorz

Grzegorz

Dzień dobry,

Chciałem powiadomić że problem rozwiązałem. Prawda jest taka że tłumaczenia tematu maila potwierdzającego zamówienie wychodzącego do sprzedawcy można dokonać jedynie w pliku

obraz.thumb.png.760ee65f132a456f0eabe211d4dc7919.png

Niestety nie wiem który moduł spowodował nadpisanie tym dziwnym tekstem i usunął mi numery zamówienia z tytułu maila ale wprowadzenie zmian w pliku (wystarczyło dodać jedynie spację albo cokolwiek ) rozwiązało problem.

obraz.png

Grzegorz

Grzegorz

Dzień dobry,

obraz.thumb.png.760ee65f132a456f0eabe211d4dc7919.pngobraz.thumb.png.5dbaabe6578e85f0ef1ed1f223e90d05.png

• Create New...