sase Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Themes-Modified TURUNCU-FİNAL 1.0products 3 columns turuncu1.0-final.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ehinarr Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 Thanks for your good work. I noticed this in my blog and would like to receive up grades notifications. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sase Posted January 18, 2009 Author Share Posted January 18, 2009 Thanks for your good work. I noticed this in my blog and would like to receive up grades notifications. Ehinarr !!Thank You Link to comment Share on other sites More sharing options...
gokturk Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 emeğine yüreğine sağlık sevgili sase ustam sana zahmet bi siteme bakarmısınbu turuncu kısımın üzerinde bulunan yer kullanıcı Kullanıcı bilgi kutusu v0.1 bende malesef kayık duruyornedeni nedir acaba sağ bloka taşıdım oradada çıkmıyor.itafaiyemeydani.combide bu linklere tıkladığımda içerik gelmiyor.* Kargolama* Yasal Bildirim* Kullanım Şartları* Hakkımızda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 great work, thanks for sharing Link to comment Share on other sites More sharing options...
sase Posted January 29, 2010 Author Share Posted January 29, 2010 emeğine yüreğine sağlık sevgili sase ustam sana zahmet bi siteme bakarmısınbu turuncu kısımın üzerinde bulunan yer kullanıcı Kullanıcı bilgi kutusu v0.1 bende malesef kayık duruyornedeni nedir acaba sağ bloka taşıdım oradada çıkmıyor.itafaiyemeydani.combide bu linklere tıkladığımda içerik gelmiyor.* Kargolama* Yasal Bildirim* Kullanım Şartları* Hakkımızda 1-Bu temada azami 3 adet döviz kuru kullana bilirsiniz. sizin sitenizde YTL dahil 4 adet döviz kuru bulunmaktadır.Yönetim panelinden 1 veya 2 döviz kurunu kaldırdığınızda, giriş, kullanıcı v.s bilgilerin görüntüsü düzelecektir.2- yönetim paneli/Tools/CMS bölümünden "Kargolama, Yasal Bildirim, Kullanım Şartları, Hakkımızda" başlıklı cms dosyalarını düzenlediğinizde; ilgili sayfalar görüntülenecektir.Selamlar ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gokturk Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 sen ne harika bi insansın yaTekrar Tekrar Allah senden razı olsun kardeşimAllah tuttuğun mausu altın klavyeyi pırlanta etsin1. sorun tamamdır2. sorunum devam ediyor cms den gereken ayarları yaptım dosyaları editledimama hala çıkmıyor sanırım bişeyi atlıyorumhttp://www.itfaiyemeydani.com/cms.php?id_cms=4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sase Posted January 29, 2010 Author Share Posted January 29, 2010 sen ne harika bi insansın yaTekrar Tekrar Allah senden razı olsun kardeşimAllah tuttuğun mausu altın klavyeyi pırlanta etsin1. sorun tamamdır2. sorunum devam ediyor cms den gereken ayarları yaptım dosyaları editledimama hala çıkmıyor sanırım bişeyi atlıyorumhttp://www.itfaiyemeydani.com/cms.php?id_cms=4 kullandığın Turuncu-Final teması prestashop'un 1.0 versiyonuna göre uyarlanmıştır.Presta shop'un 1.0 versiyonunda da CMS düzenlemesi olmadığından, Söz konusutema klasöründe cms.tpl dosyası bulunmadığından, cms sayfalarını göstermemektedir.Sizin kullandığınız prestashop, sanırım 1.0 versiyonundan daha yüksektir.aşağıya eklediğim cms.tpl dosyasını, turuncu-final temanızın klasörünün içineekleyin. CMS dosyaları sanırım görüntülenecektir.Selamlar ...cms.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
gokturk Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 almazmı valla oldu hemde süper oldu.kardeş valla büyüksün.her cevabın beni ayrı mutlu ediyor.Dua ve Selametle... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gokturk Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 öncelikle ard arda yazdığım için özür dilerimüstadım fazla sıkıntı vermek istemem amaşuraları bi türlü cms den türkçe yapamadım View ve Add To Cardözel ürünlerde anasayfa normal ama FİRMALARIMIZ a tıklayınca ingilizce oluyorvalla uğraş uğraş delirdimBi el at nolursun ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sase Posted February 1, 2010 Author Share Posted February 1, 2010 öncelikle ard arda yazdığım için özür dilerimüstadım fazla sıkıntı vermek istemem amaşuraları bi türlü cms den türkçe yapamadım View ve Add To Cardözel ürünlerde anasayfa normal ama FİRMALARIMIZ a tıklayınca ingilizce oluyorvalla uğraş uğraş delirdimBi el at nolursun ! 1- Ekte gönderdiğim "product-list.tpl" dosyasını, temanızın klaöründeki aynı isimli dosya ile değiştirin.2- Yönetim ofisi/tools/Translations sayfasında tercümeleri düzenle bölümündeki mağaza çevirisini seçerektürk bayrağına tıklayın. Açılan sayfadan "product-list - 4 çeviri (4)" kısmını bularak;aşağıdaki satırları ......View = inceleAdd to cart = Sepete ekle Add to cart' = Sepete ekleNo featured products = Ürün bulunamadışeklinde tercüme ederek sayfanın en altındaki "çeviriyi güncelle" butonuna tıklayın. Sanırım düzelecektir.Selamlar ...product-list.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
gokturk Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Herzamanki gibi Haklısın üstad.Hızır gibi yetiştinellerin dert görmesin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ugur onur Posted February 17, 2010 Share Posted February 17, 2010 eline sağlık usta. Harika olmuş. Bu arada bu temaların icine php form ekleme sansımız var mı? Yani demek istedigim musteri uye olduktan sonra kendi urununu satmak icin urun ozelliklerini yazabilecegi bir form. Tam anlamıyla acıklamak gerekirse demek istedigim su:Projemde musteriler kendi urunlerini de siteye ekleyebilmeli, ve admin onayindan sonra uygun kategiride ve istenirse ana sayfada yayinlanabilmeli. Bunu nasil yapabilecegim konusunda bilgi verebilirmisiniz..simdiden tesekkur ederim.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TecnicoLuca Posted February 28, 2010 Share Posted February 28, 2010 Hi i'm luca from Trieste, ItalyYour theme is good but it has problem with ajax and Javascript.Did you never had this problem ?Thank YouLuca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts