sase Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Bilindiği gibi TURUNCU-FİNAL temasını, tek ürün gösterir şekildedüzenleyip paylaşıma sunmuştum.Sizlerden gelen istek üzerine, aynı temayı 3 ürün yanyana gösterir şekilde yeniden düzenleyerek aşağıda paylaşımasundum.Not: Bu tema Prestashop'un 1.0 versiyonuyla uyumludur. 1.1 versiyonunda randıman vermez.Selamlar ... turuncu1.0-final.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yusuf CATALKAYA Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Ya bende orijinal prestashop temasını düzenledim kendime göre ama bende ana sayfadaki ürünlerin uzun uzun dikdörtgenlerde değilde böyle karelerde olmasını istiyorum... ne yapmalıyım...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
onderm Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 ellerine sağlık hakketen çok güzel bi çalışma....senden ricam acaba bu temayaı 1.1 için de düzenleyebilirmisin...çünkü bendeki 1.0'da türkçe çeviri yeterli değil , yönetim paneli tam türkçe değil,ürün detayları tam türkçe çevrilmemiş...şayet bildiğiniz tam türkçe çeviri varsa paylaşırmısınız benle...ama ben genede bu temayı 1.1 sürümünde görmek isterim doğrusu....tekrar teşekkürler ,kolay gelsin.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sase Posted January 22, 2009 Author Share Posted January 22, 2009 ellerine sağlık hakketen çok güzel bi çalışma....senden ricam acaba bu temayaı 1.1 için de düzenleyebilirmisin...çünkü bendeki 1.0'da türkçe çeviri yeterli değil , yönetim paneli tam türkçe değil,ürün detayları tam türkçe çevrilmemiş...şayet bildiğiniz tam türkçe çeviri varsa paylaşırmısınız benle...ama ben genede bu temayı 1.1 sürümünde görmek isterim doğrusu....tekrar teşekkürler ,kolay gelsin.. Prestashop'un 1.1 versiyonu için yeni bir temayı paylaşıma sunacağım.Selamlar ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
onderm Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 üstat en kısa zamanda bekliyoruz...şahsen Prestashop 1.1 Beta3 için KlasikBeta3_3 temasına verilen emeğe saygı duysakta çokta beğenmedik doğrusu...ürün tanıtım modülüne gereksiz grafik çalışması uygulanmış...ama senin yaptığın turuncu tema gerçekten çok sade ve şık bi tasarıma sahip...ikonlar ve çizgiler gerçekten şık göstermekte siteyi..umarım buna benzer bi temayı paylaşırsın bizimle...heycanla bekliyoruz , umarım kısa zamanda bitiririsin...kolay gelsin.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts