Jump to content

Edit History

iczek

iczek

typo

Cześć, 

Witam forumowiczów. Jestem żółtodziobem w presta (stoje po stronie woocommerce), ale staram się ogarnąć podstawy i poszukuje pomocy w rozwiązaniu problemu dodatkiem Creative Elements (czyli bliźniak Elementora w wordpress). Zainstalowałem to, ale niestety nie pojawia się opcja edycji jakiejkolwiek strony. Ikona edytora w ogólnie nie wyświetla się w sekcji edycji strony. 

Czy istnieje opcja, że moją szablon po prostu nie współpracuje z tym dodatkiem?

Obecnie używam jakiegoś płatnego szablonu: Coffee Vip Beans Super Store Version 4.0.3

Byłbym wdzięczny za podpowiedź co robię źle lub co muszę dokonfigurować, abym mógł edytować i tworzyć strony za pomocą tego dodatku?

Próbowałem zaczepić to bezpośrednio na stronie home, ale też bez efektów. Załączam dwa screeny z dashboard:

Screenshot 2023-01-06 at 22.49.28.JPG

Screenshot 2023-01-06 at 19.52.45.JPG

iczek

iczek

Część, 

Witam forumowiczów. Jetem żółtodziobem w presta (stoje po stornie woocommerce), ale staram się ogarnąć podstawy i poszukuje pomocy w rozwiązaniu problemu dodatkiem Creative Elements (czyli bliźniak Elementora w wordpress),. Zainstalowałem to, ale niestety nie pojawia się opcja edycji jakiejkolwiek strony. Ikona edytora w ogólnie nie wyświetla się w sekcji edycji strony. 

Czy istnieje opcja, że moją szablon po prostu nie współpracuje z tym dodatkiem?

Obecnie używam jakiegoś płatnego szablonu: Coffee Vip Beans Super Store Version 4.0.3

Byłbym wdzięczny za podpowiedź co robię źle lub co muszę dokonfigurować, abym mógł edytować i tworzyć strony za pomocą tego dodatku?

Próbowałem zaczepić to bezpośrednio na stronie home, ale też bez efektów.

Screenshot 2023-01-06 at 22.49.28.JPG

Screenshot 2023-01-06 at 19.52.45.JPG

• Create New...