onebit Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 Zaczynam jak sądzę super przygodę z Prestashop ;). Mam pytanie, w której tablicy znajdę ilość produktów, jaka obecne jest dostępna w sklepie? Czy jest gdzieś dostępny opis tablic wykorzystywanych przez prestashop? Dziękuję za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
1 Krystian Podemski Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 Tak tabela to PREFIX_product_sale Link to comment Share on other sites More sharing options...
1 Daresh Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 Tabela ps_stock_available. Co do opisu tablic to nie znam, raczej zostaje odkrywanie wszystkiego z kodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
1 ComGrafPL Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 16 minut temu, onebit napisał: Dziękuję, to jest piękne. Mam jeszcze jedno pytanie, w której tablicy znajdę ilość sprzedanych sztuk danego towaru, czy jest takie miejsce? chodzi mi o pobranie trzech najlepiej się sprzedających towarów. Dziękuje za podpowiedź Tutaj znajdziesz małą podpowiedź: https://catalogo-onlinersi.net/en/content/25-prestashop-database-structure Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 onebit Posted January 2, 2023 Author Share Posted January 2, 2023 Dziękuję, to jest piękne. Mam jeszcze jedno pytanie, w której tablicy znajdę ilość sprzedanych sztuk danego towaru, czy jest takie miejsce? chodzi mi o pobranie trzech najlepiej się sprzedających towarów. Dziękuje za podpowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 onebit Posted January 2, 2023 Author Share Posted January 2, 2023 (edited) 10 minutes ago, Krystian Podemski said: Tak tabela to PREFIX_product_sale Dziękuję, pomocne. Edited January 2, 2023 by onebit (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
onebit
Zaczynam jak sądzę super przygodę z Prestashop ;).
Mam pytanie, w której tablicy znajdę ilość produktów, jaka obecne jest dostępna w sklepie?
Czy jest gdzieś dostępny opis tablic wykorzystywanych przez prestashop?
Dziękuję za pomoc
5 answers to this question
Recommended Posts