Serdar Hakan Posted December 26, 2022 Share Posted December 26, 2022 Merhaba Arkadaşlar Alışveriş yapıldıkdan sonra müşteriye giden sipariş onayı mailine dinamik ön bilgilendirme formu ve mesafeli satış sözleşmesi ni eklemek istiyorum bir çok yol denedim lakin sonuç alamadım. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 Admin paneli çeviriler kısmından mail çevirisini düzenleyerek oraya link olarak ekle gelen linkte kullanıcı verileri çekebilirsiniz o metni kullanıcıya ve siparişe göre dinamik yapabilirsiniz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serdar Hakan Posted January 16, 2023 Author Share Posted January 16, 2023 Mail şablonuna link olarak ekledim ama verileri nasıl çekerim onu bulamadım yardımcı olurmusun Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEG Venture Posted July 8 Share Posted July 8 Merhaba Eğer aracı olarak satış yapmıyorsanız, Ticaret Kanunu'na göre Ön bilgilendirme formu kullanmanıza gerek yok diye biliyorum. Sadece mesafeli satış sözleşmesi yeterli olacaktır. E-posta ekinde sözleşme ihtiyacınıza istinaden ise yalnızca Türkiye adresli müşterilere %50 indirimli ve Türk Ticaret Kanunu'na uyuml bir modülümüz var. Aşağıdaki konuda detay bulabilirsiniz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts