kusmirpl Posted December 10, 2022 Share Posted December 10, 2022 Potrzebuję pomocy w następującej kwestii. Mam Szablon Presty z elemontorem, do tej pory wszystko działało jak należy. Wejście do elementora jak niżej: Jednak ostatnio jak chcę coś zmienić elementorem pokazuje mi się taki komunikat. Oczywiście ip dodane, sprawdzane na włączonej i wyłączonej stronie. Może ktoś miał podobny problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
ComGrafPL Posted December 10, 2022 Share Posted December 10, 2022 Robiłeś jakieś zmiany, aktualizacje modułu, szablonu, presty lub PHP? Sprawdzałeś na innej czystej przeglądarce? Ja czasem miałem na FF tak. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
presta4you.com Posted January 3, 2023 Share Posted January 3, 2023 Nie masz przypadkiem przerwy serwisowej włączonej w sklepie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
() Maciej () Posted January 21, 2023 Share Posted January 21, 2023 W tym module przerwa serwisowa nic nie powinna zmieniać. Sam z niego korzystam na jednym sklepie i w chwili włączenia przerwy serwisowej wyświetla się normalnie strona z komunikatem, albo po dodaniu IP sklep. Prędzej bym obstawiał, ze w ustawieniach modułu masz przełączoną opcję wyświetlania strony serwisowej, która była wcześniej utworzona w module, a następnie została usunięta / uszkodzona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts