Maroonio Posted December 7, 2022 Share Posted December 7, 2022 Dzień dobry, czy ktoś z Was zna moduł/funkcję która wymusza na użytkowniku wyrażenia zgody na kupno produktu gorszej jakości/II kategorii w sytuacji jeżeli taki produkt znajdzie się w koszyku. Może to być na zasadzie checkboxa/pop up'a Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted December 7, 2022 Share Posted December 7, 2022 Na etapie strony produktu zanim klient doda do koszyka? Jeśli tak to możesz użyć atrybutów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maroonio Posted December 7, 2022 Author Share Posted December 7, 2022 Bardziej chodziło mi, że w momencie dodania do koszyka lub już w samym koszyku podczas składania zamówienia Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted December 7, 2022 Share Posted December 7, 2022 W koszyku na pewno zrazi to bardzo dużo klientów do sklepu i taki klient nie tylko nie dokończy zamówienia ale za pewne już więcej nie wróci, w mojej opinii taki zabieg powinien być już na etapie dodawania do koszyka i tutaj możesz skorzystać z atrybutów, natomiast w koszyku można zrobić skrypt który będzie sprawdzał jakie produkty się w nim znajdują i np. wyświetlał chceckbox który po zaznaczeniu doda przycisk pozwalający kontynuować zamówienie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maroonio Posted December 8, 2022 Author Share Posted December 8, 2022 Z tego co wiem to coś takiego ma być wymagane w niedługim czasie w każdym sklepie, więc podejrzewam że ktoś będzie musiał coś takiego stworzyć - dyrektywa omnibus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts