Καλησπέρα.
Θέλω να φτιάξω μία γέφυρα μεταξύ του ERP μας (SAP B1) και του e-shop μας (Prestashop 1.7). Θα ενημερώνει τιμές και αποθέματα από το ERP προς το e-shop και παραγγελίες και πελάτες από το e-shop προς το ERP. Η γλώσσα που χρησιμοποιώ είναι η php 7.4.
Η λογική που θέλω να ακολουθήσω για την ενημέρωση αποθέματος και τιμών είναι η εξής
- Τραβάω μία λίστα από το presta με όλα τα προϊόντα και τους συνδυασμούς τους
- Για κάθε ένα από αυτά, βρίσκω το απόθεμα και την τιμή από το ERP
- Ενημερώνω πίσω το presta.
Εγκατέστησα το prestashop library και προσπαθώ να καταλάβω πως δουλεύει. Επειδή δυσκολεύομαι, υπάρχει κάπου κάποιος αναλυτικός οδηγός που μπορώ να διαβάσω; Πχ, θέλω να φέρω από τα προϊόντα και τους συνδυασμούς τους τα πεδία id, sku code ή reference (αυτό το χρειάζομαι οπωσδήποτε γιατί έτσι θα βρω το προϊόν στο ERP) και δεν το έχω καταφέρει.
Δοκίμασα τα εξής
$webService = new PrestaShopWebservice($url, $key, false); // call to retrieve all customers $xml = $webService->get([ 'resource' => 'products', 'display' => 'full', 'id_shop' => 1 ]); $resources = $xml->products->children(); foreach ($resources as $resource) { $attributes = $resource->attributes(); echo $attributes['id']; }
Μου φέρνει κενό και επίσης φέρνει όλα τα στοιχεία από το product. Υπάρχει τρόπος να πάρω μόνο αυτά που θέλω (id & sku/reference από το προϊόν και τους συνδυασμούς του);
Ευχαριστώ για την βοήθεια.