Lordhuman Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 Pozdravljeni, imam težavo z modulom za Email obveščanje (Mail Alerts), modul se je namestil iz trgovine v ozadju spletne stran, vstavil se je email na katerega bi naj obvestila se pošiljala ampak zadeva ne deluje. V primeru novega naročila ali naročila na novice stranka normalno dobi na email obvestilo, na email določen za skrbnika za novo naročilo pa obvestilo ne prispe? Ima mogoče kdo kakšne podobne izkušnje? Nameščena je Prestashop 1.7.8.7 in modul v2.4.0 (Opozorila E-pošte). Hvala. Lp, Mihael Link to comment Share on other sites More sharing options...
juanrojas Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 Pozdravljeni, ko opravljate test iz naprednih parametrov> e-poštnega naslova, ali vam pošiljanje testnih e-poštnih sporočil deluje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lordhuman Posted November 21, 2022 Author Share Posted November 21, 2022 Pozdravljeni, ravno testiral in deluje, sicer dobil popačeno besedilo v mailu ampak prispe To je testno sporočilo, vaš strežnik omogoča pošiljanje e-pošte. Lp, Mihael Link to comment Share on other sites More sharing options...
malcek Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Obvezno moraš imeti nastavljeno na lastne SMTP nastavitve, ker drugače ne bo delalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lordhuman Posted November 22, 2022 Author Share Posted November 22, 2022 Zdravo, hvala za odgovor, imam nastavljene lastne SMTP nastavitve... In ostali maili delujejo, samo ta za naročila oz. preko tega modula ne... Še mogoče kakšna ideja? Mogoče kak hook ni pravilno nastavljen, sem preveril in niti ni možnosti dodat kakšnega... Lp, Mihael Link to comment Share on other sites More sharing options...
malcek Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Zelo velikokrat se sam modul zatakne in ga je potrebno restirati. Poglej si slike. Nato pa ga je potrebno ponovno nastaviti. lp Martin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lordhuman Posted November 22, 2022 Author Share Posted November 22, 2022 Zdravo, to opcijo sem že sprobal, ampak sem takoj po ponastavitvi spremenil nastavitve, izklopil opciji Dobavljivost izdelka in Ni na zalogi, zdaj sem pustil vse vklopljeno in obveščanje deluje, očitno je bila to težava. Hvala za pomoč. Lp, Mihael Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lordhuman Posted November 22, 2022 Author Share Posted November 22, 2022 Sem očitno prehitro napisal, da zadeva deluje. Sem pomotoma nastavil enak mail kot s katerim sem oddal naročilo Sem zdaj naredil še par naročil z različnimi maili in obvestilo o novem naročilu ne prispe, kaj še lahko naredim? Hvala. Lp, Mihael Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts