PetrosGR Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 Καλησπέρα σας. Έχω το PrestaShop 1.7.8.7 και οτάν κανώ νέα κατηγορία και το βαζώ στο menu δεν εμφανίζεται η default κατηγορίες που έχει δουλέβουν αλλά αν αλάξω όνομα δεν εμφανίζεται μετά στο menu Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanctusmob Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 Καλησπέρα Πέτρο. Default template και μενού έχεις? Δοκίμασες να κάνεις clear cache? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosGR Posted November 18, 2022 Author Share Posted November 18, 2022 (edited) Καλησπέρα. όλα είναι default δεν έχω βάλει τπτ και έκανα clear cache Edited November 18, 2022 by PetrosGR (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prestag0od Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 (edited) Φίλε μου έχει να κάνει μάλλον με ένα πολύ κουλό πρόβλημα που θα έπρεπε να είναι sticky στο forum γιατί έχει πεδεύσει πολύ κόσμο και έχει να κάνει με την μετάφραση στα Ελληνικά των Customer Group. Δεν ξέρω εαν έχει αναφερθεί πάλι στο forum. Οι κατηγορίες δεν εμφανίζονται γιατί γίνετε μπέρδεμα με τα δικαιώματα καθώς στα Ελληνικά υπάρχουν 2 customer group με την ίδια ονομασία "Επισκέπτης". Εαν πας σε μια οποιαδήποτε κατηγορία θα δεις στο κάτω μέρος έχει επιλεγμένες τις ομάδες που έχουν πρόσβαση και οι 2 επάνω είναι Επισκέπτης ΚΑΙ οι δυο ενώ θα έπρεπε η μια να είναι με διαφορετική ονομασία όπως εδώ Π.χ. Θα πας και θα αλλάξεις την δεύτερη ομάδα σε Επισκέπτης Πελάτης ή ότι άλλο νομίζεις πως ταιριάζει καλύτερα. Το 1 είναι το Visitor και στο 2 έχει γίνει λάθος μετάφραση στο Guest. Edited November 18, 2022 by Prestan0ob (see edit history) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosGR Posted November 18, 2022 Author Share Posted November 18, 2022 Ευχαριστώ ναι αυτό ήταν 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts